20 marca 2018Hexe pisze:O porażka. :D Ale więcej się nie odzywał, kurczę. A ten Twój może wytrwalszy jakiś.20 marca 2018Kometha pisze: edit:// hexe Ciebie jakis powstaniec pyta skad wziac majke a mnie metaamfetaminiarz podrywa :D on by latal po scianach a ja bym noodowala ciekawy romans buhahahha...
nie wiem czy to nie trollkonto bo pisze zebysmy sie przytulali, i chce wrocic do ciągu opio... majka mi sie konczy zostalo 4 ampulki i nie mam zrodla zgubilam numer do goscia, a jedno zrodlo wyschlo koles od ktorego mial ten moj poszedl do hospicjum, i co ja zrobie, kocham majke, a heleny nie pukne w kanal bo tam syfy.... nie chce zakrzepicy
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Gdybyś była ciut bardziej kreatywna to byś zrobiła sobie acm.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Dobrze, ze nie chcesz pukac helupy. Nie wiadomej jakos sort.Co innego majeczka w ampulkach, wiesz co bierzesz, wszystko sterylne. :cheesy:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
A skoro już mowa o opalani blachy to daleko szukać nie trzeba - jest wśród nas osoba, która przez całą swoją karierę opio ćpuna nie brała dożylnie heroiny, tylko opalała. Bo to też swego rodzaju rytuał.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Co do palenia z blachy, to ja w swojej 19to letniej karierze, gdzieś w połowie miałem kilka strzałów z igły i więcej do igieł nie wracałem. Ganianie kropli to jest ganianie kropli, coś jak właśnie rytuał. Zapach, smak, rozpływająca się kość, każdy buch zaleczający powoli psychiczną lub fizyczną niedogodność. A że towaru więcej trzeba sypać, no trzeba, trudno, można się wspierać też benzosami. Mimo wszystko skręty są takie same, jak po igłach.
Ale żeby nie było czy to metadon, hera, fent, czy tam te inne, to skurwysyny i nic zajebistego z perspektywy czasu.
Ale no ten stereotyp, że najpierw blacha potem igła ma w sobie dużo prawdy, jednak znam zawodników, którzy po dziś dzień też nie przeszli na igły, a mają naście lat za sobą ćpania.
Ja to sobie poza tym nie budowałem tolerancji. Dla mnie ważniejsze było, żeby w późniejszym okresie nie bolało, a upierdolić to się upierdalałem, jak było więcej kasy.
Poza tym 7 lat na metadonie, to też trochę inne ćpanie było. Ale ostatni rok przed całkowitą opio odtrutką, to już sobie nie żałowałem benzo, hery, doszedł fent. Gdyby nie samozaparcie i wsparcie bliskiej mi osoby, to bym był w niezłej pewnie i głębokiej dupie.
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.