Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 341 / 55 / 0
20 marca 2018Hexe pisze:
20 marca 2018Kometha pisze:
edit:// hexe Ciebie jakis powstaniec pyta skad wziac majke a mnie metaamfetaminiarz podrywa :D on by latal po scianach a ja bym noodowala ciekawy romans buhahahha...
O porażka. :D Ale więcej się nie odzywał, kurczę. A ten Twój może wytrwalszy jakiś.
noo caly czas pisze, ze ma mete po ktorej robaki widac :D super meta nie ? hahahha
nie wiem czy to nie trollkonto bo pisze zebysmy sie przytulali, i chce wrocic do ciągu opio... majka mi sie konczy zostalo 4 ampulki i nie mam zrodla zgubilam numer do goscia, a jedno zrodlo wyschlo koles od ktorego mial ten moj poszedl do hospicjum, i co ja zrobie, kocham majke, a heleny nie pukne w kanal bo tam syfy.... nie chce zakrzepicy
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 1889 / 72 / 3
Zacznij opalać blachę to zobaczysz jak niesamowicie szybko Ci zniknie świadomość o syfie.
Gdybyś była ciut bardziej kreatywna to byś zrobiła sobie acm.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 8103 / 914 / 0
[mention]Kometha[/mention]
Dobrze, ze nie chcesz pukac helupy. Nie wiadomej jakos sort.Co innego majeczka w ampulkach, wiesz co bierzesz, wszystko sterylne. :cheesy:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
Ale wszyscy wiemy, że Komethka ma jakąś nerwicę na punkcie sterylności i zakrzepicy, dlatego stuka majkę tylko z ampułek. Z jednej strony godne podziwu, że w dalszym ciągu się nie złamałaś i nie zaczęłaś strzelać tego, co jest, czyli albo BRUDNA heroina, albo majka z tabletek. Opory w sytuacji uzależnienia od czegoś takiego czasami bywają potrzebne. Większość z obecnych tutaj ich nie ma.
A skoro już mowa o opalani blachy to daleko szukać nie trzeba - jest wśród nas osoba, która przez całą swoją karierę opio ćpuna nie brała dożylnie heroiny, tylko opalała. Bo to też swego rodzaju rytuał.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 107 / 15 / 2
a to nie bylo zazwyczaj tak ze PRAWIE kazdy od opalania przechodzil do iv? przynajmniej w moim przypadku, ale to juz nawet od majki od oralu do iv wiec bez przeszkód.
Wyślij mi PMkę, a wyjawię Ci, kogo najlepiej unikać : )
  • 591 / 144 / 0
[mention]Kometha[/mention] to jest dobra opio zawodniczka. Ale nie będę jej robił reklamy. Kto z nią ćpał, obcował ten wie.

Co do palenia z blachy, to ja w swojej 19to letniej karierze, gdzieś w połowie miałem kilka strzałów z igły i więcej do igieł nie wracałem. Ganianie kropli to jest ganianie kropli, coś jak właśnie rytuał. Zapach, smak, rozpływająca się kość, każdy buch zaleczający powoli psychiczną lub fizyczną niedogodność. A że towaru więcej trzeba sypać, no trzeba, trudno, można się wspierać też benzosami. Mimo wszystko skręty są takie same, jak po igłach.

Ale żeby nie było czy to metadon, hera, fent, czy tam te inne, to skurwysyny i nic zajebistego z perspektywy czasu.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Nie chciałam rzucać ksywkami. :blush: Ale tak myślałam, że sam się ogłosisz jako ten, który palił i palił, a nie palił i poszedł w iv. Są wyjątki, naprawdę.
  • 591 / 144 / 0
Szczerze to myślałem, że piszesz o kimś innym bo napisałaś - nie brała dożylnie.

Ale no ten stereotyp, że najpierw blacha potem igła ma w sobie dużo prawdy, jednak znam zawodników, którzy po dziś dzień też nie przeszli na igły, a mają naście lat za sobą ćpania.

Ja to sobie poza tym nie budowałem tolerancji. Dla mnie ważniejsze było, żeby w późniejszym okresie nie bolało, a upierdolić to się upierdalałem, jak było więcej kasy.
Poza tym 7 lat na metadonie, to też trochę inne ćpanie było. Ale ostatni rok przed całkowitą opio odtrutką, to już sobie nie żałowałem benzo, hery, doszedł fent. Gdyby nie samozaparcie i wsparcie bliskiej mi osoby, to bym był w niezłej pewnie i głębokiej dupie.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 55 / 0
dzieki thermo, razem sie fajnie ćpało, Ty na blokerach już nie powtórzymy :( chyba ze benzo przywalimy w wolnym czasie kiedys :) ale dla Ciebie to dobrze nie ładujesz sie w dziadostwo dalej... ja też teraz wolę blachę, a zaczynałam właśnie od igły, no i widać jak można zmieniać upodobania, stuknełam i było mi TAK SAMO jak po blaszce, wiec nie gadajcie ze kto wezmie w kanał nie wróci do aluminium szeleści bo to nie prawda, ja nie wróce do walenia w kanał o i tyle, ostatnia partia majki do mnie idzie... myśle nad metylofenidatem od tak żeby troche zmienić zainteresowania ;) mam dojście do fenta, ale jakoś mnie ten fent nie kręci kurde no... brałam kiedyś i zdecydowanie wolę majkę lub helenę. nie wiem po tym fencie dziwnie mi bylo, mniejsza euforia napewno jak dla mnie, ale jak pisalam w wielu postach mam dziwny organizm, nie uzaleznia mnie benzo, a z opio schodze 2 msc (naprawde tyle trwa moj skret - sprawdzone) wiec o czym tu mowa :D ?
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 1509 / 223 / 0
Jeśli na mnie działa hel palony tak jak na Komethę, że nie czuć różnicy między palonym a iv-ką to zdecydowanie zostaję przy morfinie jako tym numerze jeden. Test heroiny nr niewiemktóry na pewno prędzej czy później będzie miał miejsce, ale nie za wszelką cenę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.