Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Pojechałem z dziewczyną do jej rodziców wtedy jeszcze wilk działał ja jak zwykle na hexenie i ona mówi nie wpuszczę cię do domu jak ty wyglądasz zabrała cały towar a ja mówię że mam benzo a ona mi mówi to bierz na co czekasz.
Dojeżdżamy do ich domu wszystko fajnie jeszcze kanapeczkę zjadłem piwko wypiłem z teściem no i poszliśmy spać teściu poszedł do pracy teściowa na emeryturze ja jeszcze dopiłem benzo bo miałem je w glikolu. No i o 3 w nocy obudziłem nie pamiętałem tego oczywiście poszedłem do pokoju teściowej budzę ją z płaczem i pytam czy nie widziała mojego jamniczka psa. Ona szybko do pobiegła po moją stara a ta jej tłumaczy że lunatykuje hehe to było ciężkie 3 dni na wsi.
Winiacze i wóde szczerze odradzam łoić do większych dawek klona bo to się skończy blackoutem i odpierdalaniem na nieświadomce.
Piwa to inna sprawa. Jak je odpowiednio dawkujesz to podtrzymujesz se optymalną dawkę alko która w miksie z kloniszczem daje konkret fazę.
Zakładając że nie przypierdalasz sobie dla beki po 10mg kloniszcza - tylko zarzucasz np 2mg i piwero walisz co pół godzinki ( najlepiej jakieś smakowe - ale to już moja preferencja )
I uważaj moja droga z benzo bo skończysz jak ja..... kiedyś se zacząłem romansować z klonem- od tak. Ciekawa czilująca faza....... - wjebałem się na 13 lat. Musze brać codziennie przed snem a jak z 3 dni nie przyjmę benzo to mam benzo-psycho-skręta i tiki padaczkowe. Jakbym tak ciąg przerwał na 5/7 dni tak żeby całą alperka wyszła z krwi - najprawdopodobniej miał bym olbrzymie ataki padaki ( której normalnie nie mam-.- )
Wsumie to nawet nie lubię benzo, chodzi mi jedynie o to, żeby nie wyglądać jak kupa gówna w pracy. Muszę chociaż przespać te 7 godzin. Niestety to jedyne co może mi teraz pomóc. Tak się kończą ćpuńskie maratony
Zazdro tolerki.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".