Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Pojechałem z dziewczyną do jej rodziców wtedy jeszcze wilk działał ja jak zwykle na hexenie i ona mówi nie wpuszczę cię do domu jak ty wyglądasz zabrała cały towar a ja mówię że mam benzo a ona mi mówi to bierz na co czekasz.
Dojeżdżamy do ich domu wszystko fajnie jeszcze kanapeczkę zjadłem piwko wypiłem z teściem no i poszliśmy spać teściu poszedł do pracy teściowa na emeryturze ja jeszcze dopiłem benzo bo miałem je w glikolu. No i o 3 w nocy obudziłem nie pamiętałem tego oczywiście poszedłem do pokoju teściowej budzę ją z płaczem i pytam czy nie widziała mojego jamniczka psa. Ona szybko do pobiegła po moją stara a ta jej tłumaczy że lunatykuje hehe to było ciężkie 3 dni na wsi.
Winiacze i wóde szczerze odradzam łoić do większych dawek klona bo to się skończy blackoutem i odpierdalaniem na nieświadomce.
Piwa to inna sprawa. Jak je odpowiednio dawkujesz to podtrzymujesz se optymalną dawkę alko która w miksie z kloniszczem daje konkret fazę.
Zakładając że nie przypierdalasz sobie dla beki po 10mg kloniszcza - tylko zarzucasz np 2mg i piwero walisz co pół godzinki ( najlepiej jakieś smakowe - ale to już moja preferencja )
I uważaj moja droga z benzo bo skończysz jak ja..... kiedyś se zacząłem romansować z klonem- od tak. Ciekawa czilująca faza....... - wjebałem się na 13 lat. Musze brać codziennie przed snem a jak z 3 dni nie przyjmę benzo to mam benzo-psycho-skręta i tiki padaczkowe. Jakbym tak ciąg przerwał na 5/7 dni tak żeby całą alperka wyszła z krwi - najprawdopodobniej miał bym olbrzymie ataki padaki ( której normalnie nie mam-.- )
Wsumie to nawet nie lubię benzo, chodzi mi jedynie o to, żeby nie wyglądać jak kupa gówna w pracy. Muszę chociaż przespać te 7 godzin. Niestety to jedyne co może mi teraz pomóc. Tak się kończą ćpuńskie maratony
Zazdro tolerki.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".