Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 484 / / 0
dobraaa gadkaa ;D może się przydać kiedy:D
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 981 / 6 / 0
grzechotnik pisze:
To znajdź mi puste opakowanie, bo to jest klucz do sukcesu...
do wpadnij posprzątać mi mieszkanie
userd pisze:
W sobote fazowałem troche na Trampku i było OK -wziąłem ok 700 mg bez bzdiazepin, w niedziele też mniej więcej tyle samo poszło za to dzisiaj czuje totalne obrzydzenie do Tramadolu. Na samą myśl o tym smaku miętowym zbiera mi się na żyganie. Coś mi już Tramal nie pasi, ciekawe dlaczego. Może będe musiał się z nim rozstać
hehe, znam to chujowe uczucie,ale nie trwa zbyt długo, jak nie mogłem pic to na sile, rozcieńczałem,albo metoda p.r krople .albo brałem ino tabletki zawsze jest jakiś sposób ,ja daje rade maksymalnie 10,12 dni bez tramadolu jak biorę inne opioidy,teraz mam trochę gorzej bo się trochę boje bez benzo po drugim ataku bardzo mocnym ataku padaczki, ostatnio tydzień temu miałem pudełko 50 x150 i miałem klony poszło w niecałe 3 dni ,dziś montuje butle albo tabl poltramu ale klonów nie będę miał ,wiec kurwa będę miał stracha przekraczać dwa g.ale i tak coś mi się wydaje ze pęknie wszystko 3,4 dni jak zawsze.
  • 2518 / 27 / 0
grzechotnik pisze:
To znajdź mi puste opakowanie, bo to jest klucz do sukcesu...
Wymienię 2opakowania po Poltramie 30x 100mg na buteleczkę, najlepiej z pudełkiem od kropli :-D

Bo na ból pleców dostałem 30x100mg, a jak wiadomo starcza to na kilka dni. Teraz chciał bym zdobyć krople 96ml, legalnie idąc do lekarza i prosząc o receptę. Ale tutaj potrzebne są suweniry w postaci pudełek, butelek. Co by być bardziej wiarygodnym. Dodam, że chodzę do rodzinnego, który zapisał mi tabletki, a jak byłem u ortopedała do kazał leczyć mi się paracetamolem. Bo stwierdził, że jestem za młody, by brać silniejsze leki.
  • 981 / 6 / 0
jak ci bardzo zależy na pustej butelce i opakowaniu z instrukcją ,to odezwij się na pm .
  • 117 / / 0
Lol, giełda surowców wtórnych :).
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Buteleczek mam od ch*, ale wszystkie z uciętymi szyjkami - buteleczki przepłukane, takoweż pompki :-p - na skręcie nawet przepłuczka pomoże :cheesy:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1800 / 19 / 0
Qrwa a już myślałem, że tylko ja byłem tak zdesperowany by odrywać szyjke butelki i robić przepłuczkę heh
  • 2518 / 27 / 0
eee tam nie zależy mi tak bardzo, tym bardziej że tramadol nie działa jakoś hipersuper zajebiście. Serotoninowa pizdeczka z delikatnym opiatowym dopełnieniem. Nic specjalnego.

A tak w ogóle jak sobie Hanka wyobrażasz, Mnie chodzącego z pudełkiem/butelką po kroplach po aptekach i żuląc o wydanie butli bez recepty, bo babci pomaga na bóle kręgosłupa :-D Nie no takim kinderaptecznymćpunem to nie jestem. Ale ma zboczenie, że kolekcjonuję opakowania po lekach, więc możesz napisac na PM. Może się dogadamy %-D
  • 104 / 3 / 0
userd pisze:
Qrwa a już myślałem, że tylko ja byłem tak zdesperowany by odrywać szyjke butelki i robić przepłuczkę heh
Ktoś kiedyś tutaj na forum wrzucał fotkę swoich tramalowych buteleczek, część miała ujebane szyjki :-D
A buteleczek było z 10.
Uwaga! Użytkownik MadisonTwatter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 6 / 0
dawniej w 3letnim ciągu tramadolowym jak mi się takich butli 96ml na zbierało to zawsze szyjki szły i przepłuczki z takich kilku szło troche zabić skręta... swoją drogą poszło tych butli nie raz siatki się wynosiło... Teraz to czasem dorzuce trampka do majki jak nie dogrzany jestem....
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.