CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
203
29%
2.Cos działa
139
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 707

ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: D0natt0 »
Cześć, od około roku kopce bucha, głównie pale dla relaksu, lubię sobie zapierdolić i iść poleżeć, ale dość często przy większych dawkach mam schizy itp, + jest droższe, i myślę aby przerzucić sie na CBD, paliłem kiedyś i spodobało mi sie, faza płytka i subtelna, i co najważniejsze bez schiz, tłok z połowy lufy zwykłego bucha ścinał mnie zawsze z nóg, dlatego myślę kupić z jakiegoś sprawdzonego sklepu i spróbować, myślę że 2 wodospady z 1 lufki każdy da mi wystarczający relaks, co sądzicie ? Warto ? I przede wszystkim czego mogę sie spodziewać po takich 2 wodospadach ?

wycięto zdjęcia ofert @V44
Ostatnio zmieniony 19 września 2025 przez D0natt0, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 23 / / 0
26 stycznia 2025RafalKoral pisze:
Najlepsze CBD jest z Kombinatu Konopnego, niezrównana jakość, czystość, pewność i oczywiście super cena, jakieś 10zl wychodzi za 10g.
Zastanawiam sie nad tym, jak oceniasz działanie? Chciałbym skręcić z tego czystego bata 😁
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 23 / / 0
Sklep internetowy " konopny buch " mial ktos styczność z ich CBG I CBG ? zależy mi na dobrej jakości i działaniu
  • 11 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Makemo »
Jak chcesz dobrą jakość to polecam susz od Greendjin, ten z kombinatu co wrzuciłeś to sie nie nadaje do palenia, co potwierdza sam kombinat. Jak na prawdę chcesz skorzystać z dobroczynnych wlasciwosci cbd to polecam waporyzacje zamiast palenia. Pamietaj jednak że cbd nie działa psychoaktywnie, czyli po prostu nie ma żadnej „fazy” jak po thc, co osobiście uważam za plus
  • 5 / 2 / 0
nie jest złe ale są lepsze na rynku
  • 579 / 56 / 0
@Makemo, susz typowo do palenia musi być objęty akcyzą, dlatego kombinat musi pisać, że to się do wapo/palenia nie nadaje. Dzięki temu jest tańszy, ale jakościowo cały czas dobry.
  • 23 / / 0
Mam 10g suszu CBD, spirytus rektyfikowany 96%, chciałbym zrobić z tego gotowy destylat ( chcę dolać do resztki thc ktore zostało mi w Dab Penie ) Metod jest od groma i już sam nie wiem jak to zrobic, czy jak rozdrobnie susz, zaleje na 4min , przecedzę i odparuje alkohol bedzie ok do pena ? Obecnie mam daba packwooda, ale jak daje rade z gęstą smołą thc to i myślę że
Taki wynalazek z cbd również udźwignie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.