mniemanolog pisze: Powiedzcie mi drodzy eksperci, czy 1-3 mg relanium (dzielę jedną tabletkę) zażywany nie codziennie w celu wzmocnienia działania 2-4 piwek, tudzież kratomu, może powodować rozpierdol w głowie?
leiche ma racje, benzo z alkoholem to zly pomysl, z opiatami bardzo trzeba uwazac (szczegolnie z tymi mocniejszymi,heroina,morfina,fentanyl)
z kratomem laczylem benzo i bylo ok.
pozdrawiam,lorazepam
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
PrezesSkt pisze: 10mg rolek pod język i 2-3 buchy z wiadra i zrobiło się miło aż za miło bo momentami przestawałem oddychać.
kwatepina w duzych dawkach moze obnizac cisnienie krwi dlatego pewnie mi sie to przytrafilo.
Nie wiem czemu namawiają tu co po niektóży do walenie po kablach jakiś miksów czy wogóle do takich akcji jak pompka i w kanał. Nie mówie że to źle czy dobrze, dano nam ludziom wolny wbór i jak najbardziej korzystajmy z niego, ale nie namawiajmy innych.
Ejj bez przesady, to oczywiście moje zdanie.
Teraz siedze sobie na 25mg Diazepamu czyli 5 tab. pod jezyk i zapijam Okocim Mocne. nie mineło 30 min a ja juz jestem elegancko wyluzowany i tak jak ktoś w tym wątku powiedział "... nie wpierdalać więcej, załadować tą dawke którą przewidujecie i tyle..." nie dorzucać więcej.
Tyle z mojej strony...
Pozdrawiam wszystkich BenzoNautów :]
aha i czy lepiej zazywac naprzyklad w 1 dzien zarzucic sobie 2 dni przerwy potem znowu i przerwa czy lepiej wszamac codziennie po 20 mg
chodzi mi oto zeby sie w to nie wjeb.ac
aha i czy lepiej zazywac naprzyklad w 1 dzien zarzucic sobie 2 dni przerwy potem znowu i przerwa czy lepiej wszamac codziennie po 20 mg
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Hanka pisze:
po co sobie odmawiać czegoś z dnia na dzień,są bierzesz nie masz nie bierzesz ,taki styl brania do benzo nie pasuje robisz jeden ciąg a potem spokój.
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
banshee pisze: Słyszałam,że przed sylwestrem weterynarze sprzedają relanium jak im powiesz, że masz zwierzaka, który źle znosi fajerwerki. Ciekawe czy to zwykłe relanium i czy sprzedałby też gdyby wcisnęło się jakiś inny bajer ( podróż z psem, remont? )
i trwa to godzinami wtedy dostaniesz po 2x valium ;)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.