Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Mądre tomiska nie od dziś przestrzegają przed łączeniem benzodiazepin z alkoholem. Jeśli masz skłonności do zaburzeń nastroju i/lub emocjonalnych, wszelkie tego typu eksperymenty są podwójnie ryzykowne (nie muszę chyba dodawać, że używanie relanium solo czy też regularne chlanie również nie jest pomysłem szczególnie udanym).
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
mniemanolog pisze:
Powiedzcie mi drodzy eksperci, czy 1-3 mg relanium (dzielę jedną tabletkę) zażywany nie codziennie w celu wzmocnienia działania 2-4 piwek, tudzież kratomu, może powodować rozpierdol w głowie?
Benzodiazepiny niekiedy moga powodowac relakcje odwrotne do ich przypisanego dzialania np. agresje,zlosc,utrate kontroli nad soba.
leiche ma racje, benzo z alkoholem to zly pomysl, z opiatami bardzo trzeba uwazac (szczegolnie z tymi mocniejszymi,heroina,morfina,fentanyl)
z kratomem laczylem benzo i bylo ok.
pozdrawiam,lorazepam
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
10mg rolek pod język i 2-3 buchy z wiadra i zrobiło się miło aż za miło bo momentami przestawałem oddychać.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
PrezesSkt pisze:
10mg rolek pod język i 2-3 buchy z wiadra i zrobiło się miło aż za miło bo momentami przestawałem oddychać.
Mialem podobnie,po zmiksowaniu neuroleptyka ketrel z zielskiem(tez wiadro o ile dobrze pamietam ;] ). wydawalo mi sie ze serce przestaje bic na kilkanascie sekund.Po benzo nigdy czegos takiego nie mialem.
kwatepina w duzych dawkach moze obnizac cisnienie krwi dlatego pewnie mi sie to przytrafilo.
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Masz_a »
Bardzo popieram takie akcje tak kilka rolek pod język i zapijane piwkiem mocym lub dwoma jak kto woli.
Nie wiem czemu namawiają tu co po niektóży do walenie po kablach jakiś miksów czy wogóle do takich akcji jak pompka i w kanał. Nie mówie że to źle czy dobrze, dano nam ludziom wolny wbór i jak najbardziej korzystajmy z niego, ale nie namawiajmy innych.
Ejj bez przesady, to oczywiście moje zdanie.
Teraz siedze sobie na 25mg Diazepamu czyli 5 tab. pod jezyk i zapijam Okocim Mocne. nie mineło 30 min a ja juz jestem elegancko wyluzowany i tak jak ktoś w tym wątku powiedział "... nie wpierdalać więcej, załadować tą dawke którą przewidujecie i tyle..." nie dorzucać więcej.
Tyle z mojej strony...
Pozdrawiam wszystkich BenzoNautów :]
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzowiec84 »
mam pytanie jestem alkoholikiem po terapi nie pije od ponad roku ale czasem potrzebuje jakegos rozluznienia i zakupilem sobie relanium i s tad moje pytanie,jak bede zazywal przez 2 tygodnie 20 mg relanium na raz to sie uzaleznie?

aha i czy lepiej zazywac naprzyklad w 1 dzien zarzucic sobie 2 dni przerwy potem znowu i przerwa czy lepiej wszamac codziennie po 20 mg

chodzi mi oto zeby sie w to nie wjeb.ac
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2009 przez benzowiec84, łącznie zmieniany 1 raz.
Watykan jak mafia zbiera hajs od parafian!↵W tym kraju pierwszy Maybach należy do księdza↵Tam, gdzie naród jest ślepy rządzi umysłowa nędza↵Pedofil biskup całuje zloty krzyż↵Biały gołąb pikuje w dół zamiast lecieć wzwyż
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
nie uzależnisz się ale widząc ze miałeś problemy z innymi środkami to nigdy nie wiadomo,ale tez nie dojedziesz dwóch tygodni na tych 20 mg ,bo tolerancja na rolki szybko skacze zresztą na każde benzo
aha i czy lepiej zazywac naprzyklad w 1 dzien zarzucic sobie 2 dni przerwy potem znowu i przerwa czy lepiej wszamac codziennie po 20 mg
po co sobie odmawiać czegoś z dnia na dzień,są bierzesz nie masz nie bierzesz ,taki styl brania do benzo nie pasuje robisz jeden ciąg a potem spokój.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Słyszałam,że przed sylwestrem weterynarze sprzedają relanium jak im powiesz, że masz zwierzaka, który źle znosi fajerwerki. Ciekawe czy to zwykłe relanium i czy sprzedałby też gdyby wcisnęło się jakiś inny bajer ( podróż z psem, remont? )
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Hanka pisze:

po co sobie odmawiać czegoś z dnia na dzień,są bierzesz nie masz nie bierzesz ,taki styl brania do benzo nie pasuje robisz jeden ciąg a potem spokój.
Zauważ że okres półtrawienia diazepamu wynosi od 20 do 100 h. Ja czuje działanie rolek jeszcze przez następny dzień i gdzie sie nie położę czy nawet siądę to od razy przysypiam . Nie wiem jak jest z kumulacja dawek .
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SPI0CH »
banshee pisze:
Słyszałam,że przed sylwestrem weterynarze sprzedają relanium jak im powiesz, że masz zwierzaka, który źle znosi fajerwerki. Ciekawe czy to zwykłe relanium i czy sprzedałby też gdyby wcisnęło się jakiś inny bajer ( podróż z psem, remont? )
Dostaniesz relanium w ampulkach. Najlepiej jak masz po 2,3 psy i strasznie sie tluka,mowisz ze nie da sie ich uspokoic
i trwa to godzinami wtedy dostaniesz po 2x valium ;)
Uwaga! Użytkownik SPI0CH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.