mniemanolog pisze: Powiedzcie mi drodzy eksperci, czy 1-3 mg relanium (dzielę jedną tabletkę) zażywany nie codziennie w celu wzmocnienia działania 2-4 piwek, tudzież kratomu, może powodować rozpierdol w głowie?
leiche ma racje, benzo z alkoholem to zly pomysl, z opiatami bardzo trzeba uwazac (szczegolnie z tymi mocniejszymi,heroina,morfina,fentanyl)
z kratomem laczylem benzo i bylo ok.
pozdrawiam,lorazepam
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
PrezesSkt pisze: 10mg rolek pod język i 2-3 buchy z wiadra i zrobiło się miło aż za miło bo momentami przestawałem oddychać.
kwatepina w duzych dawkach moze obnizac cisnienie krwi dlatego pewnie mi sie to przytrafilo.
Nie wiem czemu namawiają tu co po niektóży do walenie po kablach jakiś miksów czy wogóle do takich akcji jak pompka i w kanał. Nie mówie że to źle czy dobrze, dano nam ludziom wolny wbór i jak najbardziej korzystajmy z niego, ale nie namawiajmy innych.
Ejj bez przesady, to oczywiście moje zdanie.
Teraz siedze sobie na 25mg Diazepamu czyli 5 tab. pod jezyk i zapijam Okocim Mocne. nie mineło 30 min a ja juz jestem elegancko wyluzowany i tak jak ktoś w tym wątku powiedział "... nie wpierdalać więcej, załadować tą dawke którą przewidujecie i tyle..." nie dorzucać więcej.
Tyle z mojej strony...
Pozdrawiam wszystkich BenzoNautów :]
aha i czy lepiej zazywac naprzyklad w 1 dzien zarzucic sobie 2 dni przerwy potem znowu i przerwa czy lepiej wszamac codziennie po 20 mg
chodzi mi oto zeby sie w to nie wjeb.ac
aha i czy lepiej zazywac naprzyklad w 1 dzien zarzucic sobie 2 dni przerwy potem znowu i przerwa czy lepiej wszamac codziennie po 20 mg
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Hanka pisze:
po co sobie odmawiać czegoś z dnia na dzień,są bierzesz nie masz nie bierzesz ,taki styl brania do benzo nie pasuje robisz jeden ciąg a potem spokój.
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
banshee pisze: Słyszałam,że przed sylwestrem weterynarze sprzedają relanium jak im powiesz, że masz zwierzaka, który źle znosi fajerwerki. Ciekawe czy to zwykłe relanium i czy sprzedałby też gdyby wcisnęło się jakiś inny bajer ( podróż z psem, remont? )
i trwa to godzinami wtedy dostaniesz po 2x valium ;)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.