Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 811 / 5 / 6
Naklejanie plastrów jest bezsensowne w sumie, bo cała substancja jest wyzwalana w przeciągu 3-5 dni. Żucie bardziej się opłaca. Potem spirytus i odzyskiwanie ;-) Taka wzmianka. Wracając do przyklejania - byle gdzie. Na plecach nad pośladkami myślę że najwygodniej by było. Cała paczka transtecu, ale jakoś nie korci mnie do wpierdalania bupry, za długi czas działania...
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 383 / 6 / 0
Po prostu chciałem delikatnie przygłuszyć jeszcze tego przebijającego się skręta. W ostateczności dałem sobie spokój. I zostawiłem, może kiedyś się przyda do normalnego podawania. Oby nie.
  • 694 / 7 / 0
zużyte plastry są bardzo dobre do zejscia nawet z samej bupry, a najlepiej robić tak tzn:
plastereki 1na1cm powiedzmy 3. Codziennie przyklejamy na godzinke jeden z nich (podjęzykowo rzecz jasna)
i lecimy
1 dzien plasterek numer 1
2 dzien plasterek numer 2
3 dzien plasterek numer 3
4 dzien plasterek numer 1
5 dzien plasterek numer 2
6 dzień plasterek numer 3 itd.
lece teraz tak juz 3 tydzien i uzywam tego samego plastra od 4 dni i nie odczuwam nic poza małą depresją
na początku rano sraczka, lekkie objawy co 12h. W sumie udało mi się zejść, bo bupra przestała działać totalnie gdy zacząłem walić jakieś głupie dawki iv jakiś czas temu, potem bylo opium, maki aż i to przestało mnie robić jeszcze w miedzy czasie byłem 6 miesiecy na klonach z conajmniej 10mg dziennie miksowane z opio zredukowalem w 3 tyg do 1mg i odstawiłem i powiem ze przez 2 tygodnie nie czułem się za dobrze nie tyle co fizycznie (bezsenność jedynie), co psychicznie totalny rozpierdol ratowany codzienna makumbą ;] z tą śmieszną dawką bupry. Tak na serio o wiele gorzej było odstawić 300mg kody za pierwszym razem niż teraz z pomocą plasterka
bupra dobra do zejscia,
pisze pewnie tak bo przestalo mnie robic (cóż za frustracja gdy 2tyg waliłem coraz więcej i więcej makiwary z przepłuczkami itd itp. choć bez klonów), lecz byłem takze zmeczony juz tym nakurwianiem ze musiałem zrobic przerwe
  • 41 / / 0
witam. czy może wystąpić interakcja po podaniu 1mg tramadolu + 1 plaster 100ug/h fentanylu podjęzykowo, a po 2-3h 20 tabletek bunondolu 0,4mg rozpuszczone na ciepło w wodzie i podane iv? Dawek się nie boję, nie straszne mi opioidy.
Pytanie numer dwa. Czy klonazepam wchodzi w interakcje z buprenorfiną? Zażyłem dzisiaj ok 10mg klonów, poczym podałem z 4mg bupry iv. Skręt po fentanylu i tramadolu całkowicie zniknął, ale było czuć niedosyt, taką jebaną pustkę. Dzięki za przeczytanie posta i proszę o pomoc.
Pozdrawiam :)

a i takie pytanie. rozpuszczę 30 tabl Bunondolu w 5 centach ciepłej wody?
just antraxkelso.
  • 154 / 1 / 0
Jesli chodzi o klony i bpre, to przy duzych dawkach benzo jakie jadasz (mam doswiadczenie w tej kwestii) w ogole nie poczujesz bupry oprócz tego że chce sie spać i jest kurewsko gorąco, jaby sie człowiek najebał.

Mieszanie fenta, tramca i bupry - no tutaj osobiscie bym się bał zajebać agonistę, a potem antagonistę (nie było żadnych "niemiłych" incydentów)?

#PS. Antraxkelso ten "stary' ? ;>
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
Jaka jest teraz cena transtec'a 40? Chodzi mi o cene bez refundacji i z nią.
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 2080 / 250 / 0
EMP pisze:
Jaka jest teraz cena transtec'a 40? Chodzi mi o cene bez refundacji i z nią.
100% - 166,12
R - 3,20
B - 0
  • 927 / 5 / 0
Dzięki a lekarz może to wypisać na bóle nienowotworowe, ot taki ból kręgosłupa na który bez mrugnięcie okiem pisze tramal?
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 2080 / 250 / 0
EMP pisze:
Dzięki a lekarz może to wypisać na bóle nienowotworowe, ot taki ból kręgosłupa na który bez mrugnięcie okiem pisze tramal?
A dlaczego nie? Mnie nawet miła lekarka od uzależnien paczke przepisala, pytała czy czasem nie 2 ale nie potrzebowalem tyle, poza tym nie mialem za co wykupić drugiej paczki. Moim zdaniem zamiast tramalu spokojnie powinienm przepisać.
  • 358 / 8 / 0
nie chce pisać w temacie o metadonie ale rozważam czy na moje odstawienie wybrać buprę czy metadon:

"Jeżeli walczę już od ponad 2 lat z kodą (codziennie minimum 450 mg do tych 900) a ostatnio zacząłem lecieć w browna i mocniejsze opio to ile bupry najmocniejszych plastrów kupić żeby zejść jak najszybciej obojętnie czy iv czy pod język"

może ktoś rozpisze. dzięki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.