Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 268 / 6 / 0
aha i jaka jest wydajnasc nakutasowa - podnapletowa? probowal ktos ? wydaje sie lepsze niz tryzmanie w morde gorzkiego plastra. Kladziesz sie do lozka zarzucasz pod napleta latnie obcietego plastra bez kantow i idiziesz w kime zasypiasz budzisz sie zrobiony :)
  • 1241 / 8 / 0
Elroang qrwa ja pierdole wszystko rozumie ale chuja ryzykowac na takie cos !!! Haha ja bym nie probowal ale Daj znac czy sprobowales hahaha hardcore ;)

Z czym mixowaliscie bupre bo czasem kiedy wezme w okolicach 24mg czuje bardzo mile migotanie calego ciala .... Ale taki stan udlo mi sie wywolac tylko kilka razy w zyciu zazwyczaj bupry nie czuje

Z klonami nic sie nie dzieje pomimo ze piszecie ze powinno byc si
Ostatnio natomiast stwierdzilem ze wziawszy troche promethazine i 400mg kody na drugi dzien po buprze i koda zadzialala calkiem milo niestety bardzo szybko 7h zaczal dopadac mnie skret I wzialem bupre 4mg I znowu bylo troszke milo hmmmmmm.....

Biore bupre pol roku polowe czasu bylem faktycznie czysty a teraz tydzien na tydzien bralem morfina, bupra, i zauwazylem ze obecnie nawet biorac Dawki Bupy -> 20mg -> w gore moj organizm I tak to przerabia w niecała dobe i po kilkunastu godzinach inne opiaty dzialaja ;)

Ciekawy jestem czy I w jakich dawkach mozna by sprobowac wziasc kodeine I bupre w tym samym czasie probowaliscie?

I JESZCZE WAZNE PYTANIE SUBUTEX MA WAZNOSCI tylko 1 rok gentric bupra ma 2-3 lata .... Ale jak wiemy polkowa data bywa zadana ze wzgledow czesto polityki firmy I przepisow ogolnych ... Ale czy ktos orientuje sie czy cos zlego dzieje sie z bupra w tabletkach bo wydaje mi sie ze nie powinno ... Tak wiec probowaliscie "starch" tabletek ? ( wiemy pseudoefedryna moze lezec latami a fenatyl w plastrze podacie jest do dupy)
Mam tej bupry troche za duzo I zastanawiam sie czy rozdac potrzebujacym ( I isc ich szukac) czy spokojnie the tabsy moge potrzymac kilka lat I wspomoc kiedys samego siebie or potrzebujacych co sami sie zglosza ? Ps. Nie wysylac do mnie zadnych propozycji ... Mam potrzebujacych w okolo blisko bez potrzeby ryzykowania zycia I zdrowia wlasnegodziekuje nie odstepuje nie odsprzedaje niczego .
  • 268 / 6 / 0
wydaje mi sie, ze tablety zamkniete w oryginalnym opakowaniu (w blistrze) moga lezec dlugo. Jak nie masz opkawania to do lodowki (zamrazalnika?) niech sie jakis oxanowy spec wypowie najlepiej.Mnie tam teraz slabo ta bupra z tych plastrow robi. od wcozraj praiwe 60mg opedzlowalem pol iv pol ssane. Ale juz nie wale iv nie oplaca sie. Brakuje mi tego z subutexu po 8mg donosowo, oczy mi spierdalaly i powrzechny nooding.

Dzis wieczorkiem jak juz wiem ze niebede wychodzil z domu, poswiece sie i pod napleta przykleje 3mg. Pozniej moja kobita po nocnych wybrykach bedzie tez zrobiona najwyzej.
  • 268 / 6 / 0
historia z napletem dziala!
  • 268 / 6 / 0
nieoge edytowac.

Dzis testuje podanie bupry w plastrach na napletowo (hmm ja to nazwac jakos niezbereznie) Podanie O.N on napet >) na imprezie,
bede se troche pil i nie bede musial kitrac z zastrzykami i sprzetem albo trzymac pod jezorem plastra bo wtedy z picia nici.

w ogole dziwnie krotko dziala na mnie bupra z transtecow dzis o 12 zarzylem o 14 do 18 noodowalem a teraz mam juz normalne zrenice i nie jestem zriobiony tyle ze niemam skreta
  • 3206 / 176 / 0
Nie łatwiej buprę po prostu wciągnąć? <1ml, rozpuszczasz w tym buprę, wlewasz do buteleczki po kroplach do oczu, a potem "wciągasz" krople powoli przez 1-2 minuty. Nie więcej niż ~0,8ml bo za dużo płynu wtedy. Mocne wejście po ~30 minutach. Dość mocne i jeśli przedawkujemy to nieprzyjemne.

Polecam ten sposób podawania.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 5 / 0
@Limitbreaker 1ml czego? jesli wody to chujowo mało sie rozpusci i pewnie dlugo i nie ekonomicznie, a jak spirytu to nie wiem jak to nos wytrzyma..pozdro wyjasnij bardziej bo widze ,ze masz patenta;]

edit:to byłoby wchuj lepsze niż pr .jeśli czas działania sie nie zmniejszy ,spiryt z buprą zawsze mozna na cukier puder nakropic ,odparowac i to wciągać ,albo coś innego w proszku co nie wypala.pzdro

PS.a te krople to okiem wciągasz?:P W nos to trzeba uwazac ,aby "spływu nie wywołać bo sie zmarnuje bpra.pzdr
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012 przez michcioms, łącznie zmieniany 2 razy.
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 1241 / 8 / 0
a ja chcialbym zobaczyc cwaniaczka co wciagnie w nos 1 tabletke 8mg subutexu ;)
  • 268 / 6 / 0
moge miec uczulenie na spiryt? retryfikowany. Chyba umiem sobie na to sam odpowiedziec bo na wszystko mozna byc uczulonym, ale pytanie raczej czy ktos ma tak jak ja. Otoz Jak podaje Bupre rozpuszczona w 5ml spirytu retr. 95% odparowanego do 1ml z 5ml wody i kwaskiem, Zyla w ktora wale niesamowicie parzy, Puchnie (pecznieje) tak, ze mozna ja sledzic jeszcze przez kilka cm do gory i odrazu w miejscu podania robi sie wielki siniak. Tak samo mialem z petydyna w kroplach ktora tez miala alk w sobie tylko przy niej myslalem, ze to jakies srodki konserwujace czy cos podobnego. :/

Szkoda mi rezygnowac z tej metody, bo strzal jest o wiele silniejszy w porownaniu ze sposobem z woda, ale takiego bolu a tym bardziej konsekwecji jakie moze to miec niezniose

Re: Buprenorfina - wątek ogólny

Postprzez ooo » 14 lip 2012, 11:22
a ja chcialbym zobaczyc cwaniaczka co wciagnie w nos 1 tabletke 8mg subutexu ;)

Jak bylem na subst. Wciagalem 2x8mg w 2 dziury. Pozniej bylem clean, Wpadlem w ciag DHC 900mg dziennie i myslalem, ze mam tolerke bo DHC dziala na mnie o wiele mocniej i dluzej niz zwykla koda, Zajebalem 8mg tablete to 2 dni chodzilem z zamknietymi oczami a czytanie posta na HR wygladalo tak: Slowo, 15 min nood, slowo 30 min nood, literka, 1 godzina nood, zapomnialem co czytalem i od poczatku :D
  • 1241 / 8 / 0
elroang pisze:

Jak bylem na subst. Wciagalem 2x8mg w 2 dziury.

Dal bym Ci 20 tab. po 8mg zeby to zobaczyc na wlasne oczy ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...