Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 52 / 1 / 0
Wypowiem się i ja.
Sorcik, szary, z wygladu jak zdrapany tynk, w zapachu przypomina mefy, klefy i inne bk. Jako że jestem zwolennikiem waporyzacji wysypałem ok. 15mg na srebro, poszly moze z 3 buchy i... Dobre w chuj, nie wchodzi na serce jak heniek, brak tej pustej stymulacji z zapierdalajacym kardio, tylko ladny dopaminowy dopierdol, wydaje mi się tez ze będzie bardziej ekonomiczny.
Jestem na poczatku testów, więc uzupełnie moją opinie niedługo.
  • 1882 / 203 / 0
20 stycznia 2017BetterThan pisze:
Zajebałem małą hexa+mdphp i momentalnie mokre ręce :D
Możliwe, że przyśni mi się sen że znajdę ten mixik (1:1 HEX+MDPHP) w swoim laboratorium, aczkolwiek boję się go, czy nie przeistoczyłoby się to w koszmar :scared: %-D

Raz dostałem wpierdol od Efylonu (BK-EPDP), z tym że ta substancja szybko się klimatyzuje i kolejne fazy są ciepłe, czułe i miłe, zachowując przy tym swoją głębie. Może ktoś by przyrównał jedno do drugiego?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 393 / 10 / 0
EDP nie miałem okazji testować. Te mokre ręce to pewnie na tle psychicznym, nerwica i te sprawy. Ten mix dwóch substancji (moonster cookie) to zajebisty i mocarny stim.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
ta substancja to mocarz w chuj, mega ekonomiczny, buszek ze srebra i dziala dlugo jak na vapo, dopalalem tak co pool godz do godz. po calej nocce, zaczalem odczuwac jak pikawa cierpi, chociaz puls nie wskakiwal powyzej 110, dziwne, bylem zmuszony jechac po klony zeby to uspokoic. Ogolnie mocarny stim, z rozwaga ludzie :)
  • 1882 / 203 / 0
07 lutego 2017BetterThan pisze:
EDP nie miałem okazji testować. Te mokre ręce to pewnie na tle psychicznym, nerwica i te sprawy. Ten mix dwóch substancji (moonster cookie) to zajebisty i mocarny stim.
EPDP też mocarny i wydajny stim, trzymający kilka godzin (Tyle że przyjmuje się go oralnie), no i też trzeba na niego uważać %-D

Te mokre/zimne ręce to raczej normalka, też mi się zdarzało przy silniejszych kotach. Sam mam zalążki nerwicy, ale generalnie, pocenie się, zimne łapy, zimne stopy, zimno w pizdę w chuj, ogólnie kurwysyństwo pomimo nagrzanego pokoju, kaleson, koszulki, dwóch par skarpet jak i bluz %-D

Nawet nie wiem czy sen się ziści, zobaczymy co znajdę pod choinką. Tak czy inaczej, żałuję że poprosiłem o sampel mixa zamiast samego MDPHP, HEX-EN w mojej opinii to kurestwo, z dużym rozstrzałem w działaniu i ubokach. Bez benzo nie podejdę, chyba że miałbym walić 2mg %-D

W sumie na chuj ja się martwię, na dłuższą chwile mam prohibicje na ketony ([*] :(). Poleży trochę w samotności, przemyśli swoje zachowanie i zmądrzeje %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 393 / 10 / 0
Ten mix jest spoko, ale samego hexa nie waliłem. Nie wiem czy to 1:1 w tym moonsterze jest :D A te zimno... Ja powiedziałem dość... I od paru dni zaczynam się rozciągać, ćw fizyczne. No i magnez i inne codziennie, rzetelnie.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 25 / 0
Do pracy psychicznej da radę?
  • 1121 / 154 / 0
Wszystkie alfy raczej nie nadają się do pracy psychicznej raczej :D łatwo przesadzić i się pokarać.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 4 / / 0
Czy ktos moze mi doradzic co jest lepsze HEXEN czy MDPHP do weekendowego brania ,od czasu do czasu po 1-2gr.Glownie szukam stymulanta który wplywa na dopamine.MDPV bralem na poczatku dopalaczy w soli IVORY gdzie byl jej skladnikiem i byl mega mocny i b.wydajny i dzialal b.przyjemnie-mega dopaminowo.Wtedy Ivory kosztowalo chyba 70zl za 0.5gr.Ogolnie to juz pozniej nigdy nie trafilem na podobna substancje ,bo alfa PvP mnie znokautowala i zaliczylem hospitalizacje,wiec mi sie nie spodobala chociaz jest mega mocna.
  • 21 / / 0
Jezeli nie podchodzi ci a-pvp to mdphp tez nie podejdzie idz w kierunku 4mpd chociaz hexen tez nie jest zly ale tylko w małych ilosciach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.