Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Sorcik, szary, z wygladu jak zdrapany tynk, w zapachu przypomina mefy, klefy i inne bk. Jako że jestem zwolennikiem waporyzacji wysypałem ok. 15mg na srebro, poszly moze z 3 buchy i... Dobre w chuj, nie wchodzi na serce jak heniek, brak tej pustej stymulacji z zapierdalajacym kardio, tylko ladny dopaminowy dopierdol, wydaje mi się tez ze będzie bardziej ekonomiczny.
Jestem na poczatku testów, więc uzupełnie moją opinie niedługo.
20 stycznia 2017BetterThan pisze: Zajebałem małą hexa+mdphp i momentalnie mokre ręce :D
Raz dostałem wpierdol od Efylonu (BK-EPDP), z tym że ta substancja szybko się klimatyzuje i kolejne fazy są ciepłe, czułe i miłe, zachowując przy tym swoją głębie. Może ktoś by przyrównał jedno do drugiego?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
07 lutego 2017BetterThan pisze: EDP nie miałem okazji testować. Te mokre ręce to pewnie na tle psychicznym, nerwica i te sprawy. Ten mix dwóch substancji (moonster cookie) to zajebisty i mocarny stim.
Te mokre/zimne ręce to raczej normalka, też mi się zdarzało przy silniejszych kotach. Sam mam zalążki nerwicy, ale generalnie, pocenie się, zimne łapy, zimne stopy, zimno w pizdę w chuj, ogólnie kurwysyństwo pomimo nagrzanego pokoju, kaleson, koszulki, dwóch par skarpet jak i bluz
Nawet nie wiem czy sen się ziści, zobaczymy co znajdę pod choinką. Tak czy inaczej, żałuję że poprosiłem o sampel mixa zamiast samego MDPHP, HEX-EN w mojej opinii to kurestwo, z dużym rozstrzałem w działaniu i ubokach. Bez benzo nie podejdę, chyba że miałbym walić 2mg
W sumie na chuj ja się martwię, na dłuższą chwile mam prohibicje na ketony ([*] :(). Poleży trochę w samotności, przemyśli swoje zachowanie i zmądrzeje
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.