Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Sorcik, szary, z wygladu jak zdrapany tynk, w zapachu przypomina mefy, klefy i inne bk. Jako że jestem zwolennikiem waporyzacji wysypałem ok. 15mg na srebro, poszly moze z 3 buchy i... Dobre w chuj, nie wchodzi na serce jak heniek, brak tej pustej stymulacji z zapierdalajacym kardio, tylko ladny dopaminowy dopierdol, wydaje mi się tez ze będzie bardziej ekonomiczny.
Jestem na poczatku testów, więc uzupełnie moją opinie niedługo.
20 stycznia 2017BetterThan pisze: Zajebałem małą hexa+mdphp i momentalnie mokre ręce :D
Raz dostałem wpierdol od Efylonu (BK-EPDP), z tym że ta substancja szybko się klimatyzuje i kolejne fazy są ciepłe, czułe i miłe, zachowując przy tym swoją głębie. Może ktoś by przyrównał jedno do drugiego?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
07 lutego 2017BetterThan pisze: EDP nie miałem okazji testować. Te mokre ręce to pewnie na tle psychicznym, nerwica i te sprawy. Ten mix dwóch substancji (moonster cookie) to zajebisty i mocarny stim.
Te mokre/zimne ręce to raczej normalka, też mi się zdarzało przy silniejszych kotach. Sam mam zalążki nerwicy, ale generalnie, pocenie się, zimne łapy, zimne stopy, zimno w pizdę w chuj, ogólnie kurwysyństwo pomimo nagrzanego pokoju, kaleson, koszulki, dwóch par skarpet jak i bluz
Nawet nie wiem czy sen się ziści, zobaczymy co znajdę pod choinką. Tak czy inaczej, żałuję że poprosiłem o sampel mixa zamiast samego MDPHP, HEX-EN w mojej opinii to kurestwo, z dużym rozstrzałem w działaniu i ubokach. Bez benzo nie podejdę, chyba że miałbym walić 2mg
W sumie na chuj ja się martwię, na dłuższą chwile mam prohibicje na ketony ([*] :(). Poleży trochę w samotności, przemyśli swoje zachowanie i zmądrzeje
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.