- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Pierwszy sposób: 100mg majki + 3mg fnt. :-)
Drugi: 100mg majki + 3mg fnt + 10mg (1 amp) relanium (diazepamu) - typowy do wywrócenia się do góry kołami i leżenia na dachu
Trzeci 100mg majki + 3mg fnt + 10mg (1amp) relanium + 50mg amfy, rozumie się, czystego ścierwa, a nie jakiegoś gówna z tynkiem. Super speedball. :-D
scalono - WRB
Ponieważ nie mogę już edytować, a chciałbym jeszcze napisać jaką moc ma taki mix 100 mg majki + 3 mg fnt, więc dopisuję osobno:
100 mg majki to ok. 40 mg hery, ale czystej, powtarzam, czystej!
3mg fnt to 300 mg majki lub ok. 120 mg hery.
Teraz, żeby ktoś nie zrobił sobie kuku: w Polsce ćwiara (wagowo 250 mg!) zawiera od 10 do (wyjątkowo) 20% czystej hery, czyli od 25 d0 50 mg.
Podany wcześniej mix jest odpowiednikiem 180 mg hery, czyli - uwaga! - od ponad 3,5 (dobrych, 20% - owych) do 7 (lichych, 10% - owych) ćwiar. A pamiętajcie, że w wielu miejscach w Polsce sprzedaje się jako ćwiarę 100mg, a słyszałem ostatnio i o 75mg.
Tak więc nawet ten, kto wali 3 - 4 ćwiary na raz, powinien się głęboko zastanowić, przed przyjęciem takiego mixu i czy nie lepiej podzielić go na pół, lub cztery części.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Czy to już speedball? Czego mogę się po tym spodziwać?
speedball to jest opio + stim np. oxykodon + metamfetamina
Co do drugiego pytania to nie odpowiem, bo nie miałem NIGDY styczności z opio.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
A dwa ze palicie to normalnie z fifki ?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.