Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 177 / / 0
U 47700 + diphendine ma racje bytu?
  • 1538 / 208 / 0
Wracając do mieszania majki z fnt: dobrze w proporcjach dobrany mix niewiele różni się "w smaku" od hery. Fnt znacznie redukuje wyrzut histaminy - u mnie prawie do zera, trudno powiedzieć, dlaczego, ale takie zjawisko zaobserwowałem. Uprzedzam, jest to mix dla starych grzejników, z dużą tolerką, a nie kodeinowo - tramalowych dzieciaczków!
Pierwszy sposób: 100mg majki + 3mg fnt. :-)
Drugi: 100mg majki + 3mg fnt + 10mg (1 amp) relanium (diazepamu) - typowy do wywrócenia się do góry kołami i leżenia na dachu :*)
Trzeci 100mg majki + 3mg fnt + 10mg (1amp) relanium + 50mg amfy, rozumie się, czystego ścierwa, a nie jakiegoś gówna z tynkiem. Super speedball. :-D

scalono - WRB

Ponieważ nie mogę już edytować, a chciałbym jeszcze napisać jaką moc ma taki mix 100 mg majki + 3 mg fnt, więc dopisuję osobno:
100 mg majki to ok. 40 mg hery, ale czystej, powtarzam, czystej!
3mg fnt to 300 mg majki lub ok. 120 mg hery.
Teraz, żeby ktoś nie zrobił sobie kuku: w Polsce ćwiara (wagowo 250 mg!) zawiera od 10 do (wyjątkowo) 20% czystej hery, czyli od 25 d0 50 mg.
Podany wcześniej mix jest odpowiednikiem 180 mg hery, czyli - uwaga! - od ponad 3,5 (dobrych, 20% - owych) do 7 (lichych, 10% - owych) ćwiar. A pamiętajcie, że w wielu miejscach w Polsce sprzedaje się jako ćwiarę 100mg, a słyszałem ostatnio i o 75mg.
Tak więc nawet ten, kto wali 3 - 4 ćwiary na raz, powinien się głęboko zastanowić, przed przyjęciem takiego mixu i czy nie lepiej podzielić go na pół, lub cztery części.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 117 / 18 / 0
Oxykodon + metylofenidat doustnie lub donosowo.

Czy to już speedball? Czego mogę się po tym spodziwać?
  • 1121 / 153 / 0
opio + fenidat - to nie jest speedball
speedball to jest opio + stim np. oxykodon + metamfetamina

Co do drugiego pytania to nie odpowiem, bo nie miałem NIGDY styczności z opio.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 8 / / 0
Nie orientuje się ktoś czy 100mg fenobarbitalu bardzo nasili depresję układu oddechowego, jeśli zmieszam z heroiną? Zwykle przyjmowałem strzała z połowy ćwiartki heroiny, niekiedy będąc na klonach (max 4mg) i nigdy nic się nie stało ale lepiej się upewnić czy z barbituranami sprawa nie wygląda trochę inaczej :)
  • 177 / / 0
Jaki miks polecacie z u47?
  • 83 / 8 / 0
@up - z jakąś alfą. Wtedy jest przecudnie. Albo fenidat jakiś. [emoji1]
"Śmierć gatunkowi ludzkiemu, ku chwale delfinów!" JB2
  • 96 / 3 / 0
Jest tu ktoś kto jest na programie metadonowym ? Bo sie zastanawiam czy metadon blokuje dzialanie fufa i czy brac wiecej za pierwszym razem niz inni czy nie ? Ile na pierwszy raz polecacie dla kogos kto pije 80mg metadonu dziennie ?
A dwa ze palicie to normalnie z fifki ?
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
  • 1293 / 20 / 0
ja jestem, napierdalaj śmialo, wszystkie fentanylowe wynalazki działają jak trzeba , ja napierdalam do 60/75mg metki dawki jak sprzed bycia na programie tj normalne dla mnie czyli duro setka na 4-5 strzałów
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 312 / 12 / 0
Siemano. Kupilem I zjadlem dwa razy tyle amfetaminy co zjazdlbym zazwyczaj I sie ostro ujebalem. Otoz to of 11 rana siedze I przegladam forum I pisze na chacie, bez ruchu. Czuje sie dobrze, nie powiem, ze jest zle. Przypomnialo mi sie, ze widzialem kilka makow rosnacych niedaleko mnie I postanowilem spowolnic troche faze I zrobic herbatke z kilku makow.
moor1992
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.