- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Pierwszy sposób: 100mg majki + 3mg fnt. :-)
Drugi: 100mg majki + 3mg fnt + 10mg (1 amp) relanium (diazepamu) - typowy do wywrócenia się do góry kołami i leżenia na dachu
Trzeci 100mg majki + 3mg fnt + 10mg (1amp) relanium + 50mg amfy, rozumie się, czystego ścierwa, a nie jakiegoś gówna z tynkiem. Super speedball. :-D
scalono - WRB
Ponieważ nie mogę już edytować, a chciałbym jeszcze napisać jaką moc ma taki mix 100 mg majki + 3 mg fnt, więc dopisuję osobno:
100 mg majki to ok. 40 mg hery, ale czystej, powtarzam, czystej!
3mg fnt to 300 mg majki lub ok. 120 mg hery.
Teraz, żeby ktoś nie zrobił sobie kuku: w Polsce ćwiara (wagowo 250 mg!) zawiera od 10 do (wyjątkowo) 20% czystej hery, czyli od 25 d0 50 mg.
Podany wcześniej mix jest odpowiednikiem 180 mg hery, czyli - uwaga! - od ponad 3,5 (dobrych, 20% - owych) do 7 (lichych, 10% - owych) ćwiar. A pamiętajcie, że w wielu miejscach w Polsce sprzedaje się jako ćwiarę 100mg, a słyszałem ostatnio i o 75mg.
Tak więc nawet ten, kto wali 3 - 4 ćwiary na raz, powinien się głęboko zastanowić, przed przyjęciem takiego mixu i czy nie lepiej podzielić go na pół, lub cztery części.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Czy to już speedball? Czego mogę się po tym spodziwać?
speedball to jest opio + stim np. oxykodon + metamfetamina
Co do drugiego pytania to nie odpowiem, bo nie miałem NIGDY styczności z opio.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
A dwa ze palicie to normalnie z fifki ?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.