Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
coś Ty ;p jest na DN normlanie :d sort pre ban :d któ®y nadaję się supe hiper na klubową zabawę :D wejdź w odpowiedni dział pewien użytkownik dał tę nowinę ja odświeżyłem temat :d
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1425 / 80 / 0
Wiem, że jest, ale chyba w cenie podobnej do ketaminy.

A oprócz tego jak miałbym sciągać cos z darknetu na impreze to byłoby to MDA, albo coś w tym stylu.
  • 2199 / 366 / 0
PIXYYYY
MDMA, MDA.. i inne euforyki (nie ''mefedron'' od seby)

i oczywiście robotaniec huhehue xde też kocham robotaniec
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5107 / 886 / 0
DXM z takich łstewo dostenych. - w mniejszej dawce daje buzz jak po alko, i dysocuje iod złych mysli. Kilka razy sie swietnie na ty bawilem

Pseuo speedballe na kodeinie . Oni wiedza nei dopadaja, oczy troche normalniejsze.

FUF na poczatku zrobił n mnei mega wrażenie ( fent) Swiat był piekny, kobiety także, bajera szła bo czułem się sam ze soba bosko

Euforyki i stymulanty zw zaufanym gronie bo jak jakas psychozka wpadnie to bedziesz tylko się modlił kilblu o koniec. A teraz ciezko trafic dobre sorty

GBL do stimów jak juz to lepiej miec w zanadażu

sprawdza się też emaptogen dobrze dobrany. takie MDMA pozwalal sie czuc ze soba dobrze

Benzo tez sa dobre, ale nie mieszaj z alko

Generalnie jes tego sporo i mozna wybierac. Wszystkoz alezy od Twojej reakcji na dany specyfik.
Mimo ze 4 cmc to sertogenik to ostatnie sorty mega mnie schizują.
baklofen

Jest tego multum !Na rave jakies dyso, le to w ekpie dobrej , kumtej co by sie nie stl gwiazda wieczoru .

Polecam też 4meo PCP to uczucie potęgi i w mixie z sajko pana świata zdarzzerza hadronów.

DOC- muzyka wchodz iw ybitnie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1425 / 80 / 0
LSD (mało) z GBL też wspominam bardzo fajnie - wczuta na parkiecie jak po MDMA z krajówką (whuj energii i rozpierdalające szczęscie)

I jeszcze mi się przypomniało, że LSA (Morning Glory) z gblem też fajne było (energetycznie).

Ciekawe jak 1p-LSD albo ALD-52.

Samo MDMA-bardzo średnio, bo brak energii, musi być krajówka do tego.
  • 610 / 29 / 0
^up co? dobra impreza to nie trzeba żadnego speeda tylko ładniesz rozpływasz się z muzyką na em :) ale rozumiem, co kto lubi
  • 404 / 40 / 0
13 października 2017hess pisze:
Podobno bardzo fajne na imprezy jest 3-MeO-PCE z dysocjatów.

A o MXE to można co jedynie powspominać

Powiem CI,że MXE wrzucałem,ale w domu,bo kokon latanie w kosmos k-hole to zajebista sprawa,ale na impreze miałem opory zawsze,nigdy nie czułem sie dobrze,żeby odlatywać ze świadomością przy tylu obcych ludziach,aż tak mocno...MXE dla mnie było zajebiste na domówce z muzyką i kilkoma osobami.A na impre to piksy,zielone alko,albo amf,zielone,alko.
  • 1425 / 80 / 0
^ na imprezę nie bierze się dawek, które wrzucają w dziurę, przecież to bez sensu być w takim stanie na imprezie.

Ja pamiętam jak po raz pierwszy wrzuciłem MXE, niezbyt dużo, ale byłem zaskoczony, ze jak mi wjechało to główka chodziła pięknie w rytm muzyczki.

Ale tak ogolnie na imprezę to najlepiej jakieś dobre, pobudzające to tańca grochy (a jak mulaste sie trafią to dodatek w postaci białka).
  • 1066 / 158 / 0
no tak klasyczna "Extazy" to MDMA i krajówka ;p EL CLASSICO
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 404 / 40 / 0
13 października 2017hess pisze:
^ na imprezę nie bierze się dawek, które wrzucają w dziurę, przecież to bez sensu być w takim stanie na imprezie.

Ja pamiętam jak po raz pierwszy wrzuciłem MXE, niezbyt dużo, ale byłem zaskoczony, ze jak mi wjechało to główka chodziła pięknie w rytm muzyczki.

Ale tak ogolnie na imprezę to najlepiej jakieś dobre, pobudzające to tańca grochy (a jak mulaste sie trafią to dodatek w postaci białka).
Właśnie dlatego wolałem MXE na domówce,bo ja zawsze z tym prochem najlepiej się bawiłem wpadając w przestrzeń,ale faktem jest,ze po MXE muza wchodziła,też wyjątkowo i do tego miało to swój własny klimat.Ludzie,którzy dobrze to dawkowali musieli się świetnie bawić.
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.