Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
@up
W UK na imprezy biore ketamine.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1148 / 229 / 7
12 października 2017Mipro pisze:
Od kiedy to się na imprezach bierze dysocjanty? :D Chyba, że to dyso-impreza :P
Kto nigdy nie jadł mikrodawek dyso, i nie wzmacniał marihuany dysocjantami, tego nie zrozumie.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1425 / 80 / 0
300mg DXM? :D Kiedyś mi się kumpela zawiesiła nad jeziorem po takiej dawce i musieliśmy ją wręcz taszczyć do dworca, a gdzie tu mowa o imprezie :D

300 dexa dla normalnego gościa to nie jest jakoś dużo. Dawkowanie dla kobiet w szczegolności filigranowych odpowiednio zmniejszone.
  • 390 / 24 / 0
Dla mnie 300mg to już było sporo, nawet bez dodawania czegokolwiek. Na wyjście do lasu na spacer fajne, ale na jakąś imprezę średnio pasuje. Oczywiście zależy to od człowieka. Jednak dysocjanty są lepsze w domowym zaciszu niż na głośnych imprezach.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Moze mala dawka DXM.Np: 100 mg - 150 mg by sie zgrala na imprezie klubowej.Do tego ze 2 buchy mj i jedno piwko i powinno byc fajnie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 213 / 12 / 0
Sam odkąd poznałem deksa, mam mieszane uczucia. Jeden raz 450mg (ofc z mj) wejdzie tak fajnie, że można tylko leżeć, rozmyślać... Innym razem taki miks potrafi wejść tak, że nieraz czułem się jak po MDMA i odwalałem jakieś popieprzone tańce przy dobrym trapie i dubstepie <3 Nie mówiąc tu o CUDOWNYM czuciu muzyki. Poletzam motzno.
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 404 / 40 / 0
Ja brałem fhuj różnych rzeczy,ale nic nigdy nic nie przebiło MDMA,tylko,ze ja miałem orginalne Yin yangi z Amsterdamu.
  • 1066 / 158 / 0
byłem na imprezie techno czy house już na każdej grupie substancji ;p

dla mnie najlepsza zabawa to DYSOCJANT :P plus mj ;) MXE NAJLEPSZE <3

miałem zawsze patent robiłem 3-4 kapsułki żelowe ! pierwsza szła 12 mg jak poczułem że wchodzi dopalałem bucha z lufki mj i dojadałem drugą kapsułkę 18 mg i ta sama historia poczułem że druga wchodzi to buch i trzecia kapsuła tym razem 25 mg ;) poczułem tą trzecią to już opuszczałem ciało i taki imprezyowy m-hole dopalany mj ;) kurde to byłī czasy
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1066 / 158 / 0
byłem na imprezie techno czy house już na każdej grupie substancji ;p

dla mnie najlepsza zabawa to DYSOCJANT :P plus mj ;) MXE NAJLEPSZE <3

miałem zawsze patent robiłem 3-4 kapsułki żelowe ! pierwsza szła 12 mg jak poczułem że wchodzi dopalałem bucha z lufki mj i dojadałem drugą kapsułkę 18 mg i ta sama historia poczułem że druga wchodzi to buch i trzecia kapsuła tym razem 25 mg ;) poczułem tą trzecią to już opuszczałem ciało i taki imprezyowy m-hole dopalany mj ;) kurde to byłī czasy

ROBODANCE RZĄDZI ! PRZY PEŁNEJ ŚWIADOMOŚCI UMYSŁU :D GORZEJ Z MOTORYKĄ I WYSŁAWIANIEM SIĘ :D ALE ROBO DANCE MISTRZ !
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1425 / 80 / 0
Podobno bardzo fajne na imprezy jest 3-MeO-PCE z dysocjatów.

A o MXE to można co jedynie powspominać
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.