Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 1 / 0
Co polecacie na imprezę klubową?
DXM 150mg, miprocyna , wódka, czy gałka?
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 236 / 17 / 0
Z początku DXM mnie robił bardzo imprezowo właśnie na takiej dawce, jeśli masz podobne odczucia to DXM na impreze jak najbardziej. Na tej dawce wszystko pod kontrolą. Jeśli już miprocyna to raczej w sprawdzonych dawkach i pod warunkiem, że miałeś wcześniej styczność z tą substancją. gałkę odradzam, zdecydowanie.
  • 145 / 1 / 0
miprocynę mało wziąłem ostatnio bo ciężko mi to odmierzyć, mam tylko białą i czerwoną noopeptówke.
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 1532 / 196 / 0
  • 390 / 24 / 0
12 października 2017test123 pisze:
Mózg polecam, czasem się przydaje %-D

Z tych co wymieniłeś nadaje się tylko wódka ;) Ewentualnie jak masz doświadczenie z psychodelikami i będzie to impreza z ludźmi których znasz i wiesz, że nie narobisz głupot to małe dawki miprocyny też powinny być ok. DXM na imprezę to głupota. Mało się ogarnia, widać, że jest się naćpanym i samemu się ma mało z tego przyjemności. A gałka to Ci się wkręci nie wiadomo kiedy, być może i dopiero po imprezie. Do tego nie widzę w niej nic fajnego.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2193 / 363 / 0
Z tych co, żeś napisał, to ja bym proponował mipro + browary, i powinno być okej.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1147 / 227 / 7
12 października 2017Mipro pisze:
Mózg polecam, czasem się przydaje %-D
Zgadzam się.
jak masz doświadczenie z psychodelikami i będzie to impreza z ludźmi których znasz i wiesz, że nie narobisz głupot to małe dawki miprocyny też powinny być ok.
Też się zgadzam.
DXM na imprezę to głupota. Mało się ogarnia, widać, że jest się naćpanym i samemu się ma mało z tego przyjemności.
A z tym się nie zgadzam. 1-2 plateau, dawkowanie rozłożone na około 1h, i DXM potrafi działać mocno euforycznie i pozbawiać niepotrzebnych zahamowań, a nie jest przypałogenny jak GABAergiki. Ale u mnie DXM tak działał tylko przy pierwszych razach.

Ze wszystkiego co wymienione w pierwszym poście miprocyna w małych dawkach najlepsza, o ile masz doświadczenie z psychodelikami i umiesz kontrolować fazę.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1425 / 80 / 0
250-300 DXM i jest git.

Kiedyś był gość co tydzien w tydzien walił 20 akodinów (300) i do tego półówka krajówki i mówił, że jak po niezłych grochach.

Możliwe, że fajnie by było 300 DXM i 10g mielonej gały jakiejś dobrej (Kamis, apetita), ale to dla experymentatorów, ale mysle, ze dobrze by było.

Na pewno gicior też jest DXM i baklo (jak masz do dyspozycji).

Wódka całkowicie odpada.

Ja bym teraz do DXM dojebal tez pewnie troche mipro.
  • 8103 / 906 / 0
12 października 2017test123 pisze:
Galka wyniata %-D

a tak na serio to wodzitsu :-)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 390 / 24 / 0
300mg DXM? :D Kiedyś mi się kumpela zawiesiła nad jeziorem po takiej dawce i musieliśmy ją wręcz taszczyć do dworca, a gdzie tu mowa o imprezie :D

Od kiedy to się na imprezach bierze dysocjanty? :D Chyba, że to dyso-impreza :P
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.