Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
coś Ty ;p jest na DN normlanie :d sort pre ban :d któ®y nadaję się supe hiper na klubową zabawę :D wejdź w odpowiedni dział pewien użytkownik dał tę nowinę ja odświeżyłem temat :d
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1425 / 81 / 0
Wiem, że jest, ale chyba w cenie podobnej do ketaminy.

A oprócz tego jak miałbym sciągać cos z darknetu na impreze to byłoby to MDA, albo coś w tym stylu.
  • 2229 / 370 / 0
PIXYYYY
MDMA, MDA.. i inne euforyki (nie ''mefedron'' od seby)

i oczywiście robotaniec huhehue xde też kocham robotaniec
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5344 / 968 / 0
DXM z takich łstewo dostenych. - w mniejszej dawce daje buzz jak po alko, i dysocuje iod złych mysli. Kilka razy sie swietnie na ty bawilem

Pseuo speedballe na kodeinie . Oni wiedza nei dopadaja, oczy troche normalniejsze.

FUF na poczatku zrobił n mnei mega wrażenie ( fent) Swiat był piekny, kobiety także, bajera szła bo czułem się sam ze soba bosko

Euforyki i stymulanty zw zaufanym gronie bo jak jakas psychozka wpadnie to bedziesz tylko się modlił kilblu o koniec. A teraz ciezko trafic dobre sorty

GBL do stimów jak juz to lepiej miec w zanadażu

sprawdza się też emaptogen dobrze dobrany. takie MDMA pozwalal sie czuc ze soba dobrze

Benzo tez sa dobre, ale nie mieszaj z alko

Generalnie jes tego sporo i mozna wybierac. Wszystkoz alezy od Twojej reakcji na dany specyfik.
Mimo ze 4 cmc to sertogenik to ostatnie sorty mega mnie schizują.
baklofen

Jest tego multum !Na rave jakies dyso, le to w ekpie dobrej , kumtej co by sie nie stl gwiazda wieczoru .

Polecam też 4meo PCP to uczucie potęgi i w mixie z sajko pana świata zdarzzerza hadronów.

DOC- muzyka wchodz iw ybitnie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1425 / 81 / 0
LSD (mało) z GBL też wspominam bardzo fajnie - wczuta na parkiecie jak po MDMA z krajówką (whuj energii i rozpierdalające szczęscie)

I jeszcze mi się przypomniało, że LSA (Morning Glory) z gblem też fajne było (energetycznie).

Ciekawe jak 1p-LSD albo ALD-52.

Samo MDMA-bardzo średnio, bo brak energii, musi być krajówka do tego.
  • 610 / 29 / 0
^up co? dobra impreza to nie trzeba żadnego speeda tylko ładniesz rozpływasz się z muzyką na em :) ale rozumiem, co kto lubi
  • 404 / 40 / 0
13 października 2017hess pisze:
Podobno bardzo fajne na imprezy jest 3-MeO-PCE z dysocjatów.

A o MXE to można co jedynie powspominać

Powiem CI,że MXE wrzucałem,ale w domu,bo kokon latanie w kosmos k-hole to zajebista sprawa,ale na impreze miałem opory zawsze,nigdy nie czułem sie dobrze,żeby odlatywać ze świadomością przy tylu obcych ludziach,aż tak mocno...MXE dla mnie było zajebiste na domówce z muzyką i kilkoma osobami.A na impre to piksy,zielone alko,albo amf,zielone,alko.
  • 1425 / 81 / 0
^ na imprezę nie bierze się dawek, które wrzucają w dziurę, przecież to bez sensu być w takim stanie na imprezie.

Ja pamiętam jak po raz pierwszy wrzuciłem MXE, niezbyt dużo, ale byłem zaskoczony, ze jak mi wjechało to główka chodziła pięknie w rytm muzyczki.

Ale tak ogolnie na imprezę to najlepiej jakieś dobre, pobudzające to tańca grochy (a jak mulaste sie trafią to dodatek w postaci białka).
  • 1066 / 158 / 0
no tak klasyczna "Extazy" to MDMA i krajówka ;p EL CLASSICO
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 404 / 40 / 0
13 października 2017hess pisze:
^ na imprezę nie bierze się dawek, które wrzucają w dziurę, przecież to bez sensu być w takim stanie na imprezie.

Ja pamiętam jak po raz pierwszy wrzuciłem MXE, niezbyt dużo, ale byłem zaskoczony, ze jak mi wjechało to główka chodziła pięknie w rytm muzyczki.

Ale tak ogolnie na imprezę to najlepiej jakieś dobre, pobudzające to tańca grochy (a jak mulaste sie trafią to dodatek w postaci białka).
Właśnie dlatego wolałem MXE na domówce,bo ja zawsze z tym prochem najlepiej się bawiłem wpadając w przestrzeń,ale faktem jest,ze po MXE muza wchodziła,też wyjątkowo i do tego miało to swój własny klimat.Ludzie,którzy dobrze to dawkowali musieli się świetnie bawić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.