Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Dzisiaj właśnie w akcie desperacji zarzuciłem 5 mg alpry, 3 mocne kawy i kapsułkę z kofeiną 200 mg. Na razie lekki chill out, ale znając moje szczęście po prostu legnę spać, kurde bele.
W moim odczucie, to czy benzo działa rekreacyjnie na człowieka to stosunek 1 do 1. Chyba, że ktoś ma jakiś sprawdzony pomysł na to, by rzeczywiście ta alpra przygrzała w cymbał.
?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
19 grudnia 2024najebanydracula pisze: Ja dostałem od lekarza na lęki 0,5 mg alpry 3 razy dziennie. Szczerze, pomaga mi tak, że idąc przez miasto nie muszę zakładać kaptura i mieć głowy schylonej do dołu. Mam również wyjebane we wszystko. Fajerwerków nie ma. Nie czuje się zajebiscie a mam tylko wyjebane. A I praktycznie w ogóle się nie stresuje. Za mała dawkę biorę? Kolejny plus to nie pije żeby nie odczuwać leków. Czy zwiekszyc se dawkę minimalnie
?
PS. Nie chce brać SSRI, bo minimum bierze się je miesiąc i psychodeliki i empatogenny po nich nie działąją.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12151749/
mimo tego mogłbyś spróbować nikotyny żeby coś cie pobudziła
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20731637/
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
15 października 2023PolitoxyJunkie pisze: Ciesz się tylko z tego. Przetestowałem chyba wszyskie benzo na rynku i po za nim. To nagłe poczucie luzu i braku strachu, to jest na początku piękne, jak nagle problemy odchodzą na bok, To było serio fajne, aż nie przeszło w to, że zaczynasz brać te leki tylko po to żeby nie czuć się źle, Nie czyjesz wcale działania benzo poza tym, że nagle przestajesz umierać.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.