Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Dzisiaj właśnie w akcie desperacji zarzuciłem 5 mg alpry, 3 mocne kawy i kapsułkę z kofeiną 200 mg. Na razie lekki chill out, ale znając moje szczęście po prostu legnę spać, kurde bele.
W moim odczucie, to czy benzo działa rekreacyjnie na człowieka to stosunek 1 do 1. Chyba, że ktoś ma jakiś sprawdzony pomysł na to, by rzeczywiście ta alpra przygrzała w cymbał.
?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
19 grudnia 2024najebanydracula pisze: Ja dostałem od lekarza na lęki 0,5 mg alpry 3 razy dziennie. Szczerze, pomaga mi tak, że idąc przez miasto nie muszę zakładać kaptura i mieć głowy schylonej do dołu. Mam również wyjebane we wszystko. Fajerwerków nie ma. Nie czuje się zajebiscie a mam tylko wyjebane. A I praktycznie w ogóle się nie stresuje. Za mała dawkę biorę? Kolejny plus to nie pije żeby nie odczuwać leków. Czy zwiekszyc se dawkę minimalnie
?
PS. Nie chce brać SSRI, bo minimum bierze się je miesiąc i psychodeliki i empatogenny po nich nie działąją.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12151749/
mimo tego mogłbyś spróbować nikotyny żeby coś cie pobudziła
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20731637/
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
15 października 2023PolitoxyJunkie pisze: Ciesz się tylko z tego. Przetestowałem chyba wszyskie benzo na rynku i po za nim. To nagłe poczucie luzu i braku strachu, to jest na początku piękne, jak nagle problemy odchodzą na bok, To było serio fajne, aż nie przeszło w to, że zaczynasz brać te leki tylko po to żeby nie czuć się źle, Nie czyjesz wcale działania benzo poza tym, że nagle przestajesz umierać.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.