w3ird pisze: jak można kirać klej? :-|
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
london5 pisze:Kto z Was ogranicza się do 1- 2 dragów , a kto bierze co popadnie ? Dziwne , że nie było takiego wątku. Opisujcie wszystko związane z politoksykomanią.
Nie potrafiłabym się tak ograniczyć, bo pasują mi różne substancje w zależności od okazji, nastroju itp. Lubię zarówno stymulanty, jak i psychodeliki i dysocjanty. Depresanty (w tym opio) już trochę mniej.
Biore wszystko co na mnoe dzoala praktycznie. Ale teraz coraz mniej.
Kocham GBL'a. Benzosow nie czuje, ale na zjazdy ratuja dupe.
Ketony wszelakie fajnie dzialajace...mef, 3mmc.
Kanna nawet spoko.
Dysocjanty kochane oczywiscie. Psycho tez nie pogardze.
Od opiatow z daleka. Nawet ich nie czuje. Noe dla mnie tramce i kody.
Biore regularnie ok. Raz na miesiac jakos...
I sie zyje, zdrowie mam przekurewsko ponadprzecietnie zajebiste. Nie odbija sie to na mnie prawie w ogóle.
alkohol baaardzo rzadko. Nie jara mnie ani troche ta tepa faza.
Chillout. Euforia. Odklejenie.
To jest to.
w3ird pisze:Wszystko jest dla mnie do zrozumienia, ale kurwa mać - tolerancja też ma swoje granice - jak można kirać klej? :-|
Każdy kiedyś musiał próbować nawet korektora choć nic nie dawał. Każdy lubi zapach benzyny, rozpuszczalników i lekki mętlik w głowie. Dzieciństwo.
Do tematu to ja dobieram narkotyki do pory dnia i aktualnego nastroju... na noce lubię psychodeliki, najlepiej te o mrocznym działaniu lub też opio, w nocy czuje je najlepiej. Jak jest słonecznie to lubię jakiś mef, metkat popatrzeć na chmurki i posłuchać muzyki.
A jak jest wieczór, ponury to etanol i depresanty ogółem. Nie tripuje z rana nigdy, no dobra kreska mefa się zdarzyła.
Najbardziej mnie interesują używki które nadają klimatu takiego negatywnego.
Ale ogólnie jak mam coś pod ręką to wykorzystam wszystko byle tylko się poczuć lepiej lol. Speedballe też są zaebiste.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.