Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ruchami jak świeżo urodzony cielak
Ja po DXM mam tak wypieprzone źrenice jak po niczym innym- a że ogółem mam duże oczy to wyglądam jak 8-( conajmniej.
A co do tematu hmm... Pierwsze to oczy - jak to kiedyś stwierdziłem na tripie "Gdyby 20zł było monetą to było by wielkości moich oczu". Następne to sposób poruszania - starasz się iść jak normalniej co wprawdzie jeszcze bardziej nie wychodzi... Kiedyś wracałem lekko zdekszony do domu i sąsiad siedział w oknie i chciałem iść normalnie to kumple mi potem mówili że szedłem tak sztywno że raczej bardziej się nie da - na maksa wyprostowany nie ruszając rękoma a nogami wymachując jak żołnierz i patrząc na sąsiada o tak -> 8-( .
Kolejnym motywem jest gadanie od rzeczy, częste gubienie wątków i coś co jest najgorsze... dziwne wkręty - raz w towarzystwie udało mi się zostać nierozpoznanym do momentu w którym wryło mi się że ktoś mi ściągnął gumkę do włosów a wprawdzie ciągle była na miejscu ja natomiast zacząłem wkurwiać się na ludzi bo myślałem że ktoś mi ukradł :nuts:. Najgorsze w tym wszystkim jest to co napisał GCrytek "co ciekawe w lustrze tego nie widzę nigdy".
Breslau jest niemieckie!
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.