Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ruchami jak świeżo urodzony cielak
Ja po DXM mam tak wypieprzone źrenice jak po niczym innym- a że ogółem mam duże oczy to wyglądam jak 8-( conajmniej.
A co do tematu hmm... Pierwsze to oczy - jak to kiedyś stwierdziłem na tripie "Gdyby 20zł było monetą to było by wielkości moich oczu". Następne to sposób poruszania - starasz się iść jak normalniej co wprawdzie jeszcze bardziej nie wychodzi... Kiedyś wracałem lekko zdekszony do domu i sąsiad siedział w oknie i chciałem iść normalnie to kumple mi potem mówili że szedłem tak sztywno że raczej bardziej się nie da - na maksa wyprostowany nie ruszając rękoma a nogami wymachując jak żołnierz i patrząc na sąsiada o tak -> 8-( .
Kolejnym motywem jest gadanie od rzeczy, częste gubienie wątków i coś co jest najgorsze... dziwne wkręty - raz w towarzystwie udało mi się zostać nierozpoznanym do momentu w którym wryło mi się że ktoś mi ściągnął gumkę do włosów a wprawdzie ciągle była na miejscu ja natomiast zacząłem wkurwiać się na ludzi bo myślałem że ktoś mi ukradł :nuts:. Najgorsze w tym wszystkim jest to co napisał GCrytek "co ciekawe w lustrze tego nie widzę nigdy".
Breslau jest niemieckie!
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.