Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 776 / 2 / 0
Mniej więcej tak:

[ external image ]
  • 82 / 4 / 0
ruchami jak świeżo urodzony cielak
Kurwa, coraz bardziej lubię to forum %-D
Ja po DXM mam tak wypieprzone źrenice jak po niczym innym- a że ogółem mam duże oczy to wyglądam jak 8-( conajmniej.
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Akaz fotka przecudowna! Budzi pewne wspomnienia i aktywuje subtelne ciśnienie :-D

A co do tematu hmm... Pierwsze to oczy - jak to kiedyś stwierdziłem na tripie "Gdyby 20zł było monetą to było by wielkości moich oczu". Następne to sposób poruszania - starasz się iść jak normalniej co wprawdzie jeszcze bardziej nie wychodzi... Kiedyś wracałem lekko zdekszony do domu i sąsiad siedział w oknie i chciałem iść normalnie to kumple mi potem mówili że szedłem tak sztywno że raczej bardziej się nie da - na maksa wyprostowany nie ruszając rękoma a nogami wymachując jak żołnierz i patrząc na sąsiada o tak -> 8-( .
Kolejnym motywem jest gadanie od rzeczy, częste gubienie wątków i coś co jest najgorsze... dziwne wkręty - raz w towarzystwie udało mi się zostać nierozpoznanym do momentu w którym wryło mi się że ktoś mi ściągnął gumkę do włosów a wprawdzie ciągle była na miejscu ja natomiast zacząłem wkurwiać się na ludzi bo myślałem że ktoś mi ukradł :nuts:. Najgorsze w tym wszystkim jest to co napisał GCrytek "co ciekawe w lustrze tego nie widzę nigdy".
  • 1519 / 20 / 0
U mnie to bardziej niż źrenice rzuca sie w oczy skóra, strasznie blady sie robie na fazie
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 6 / / 0
Dokładnie - Podczas tripa proponuję pomacać się po czole - efekt niesamowity :P
Uwaga! Użytkownik JCM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 12 / 0
No po duzych dawjach bladaczka totalna. Wyglada sie jakby podczas zaparcia miało sie jwsZcze wysoka goraczke :-)
  • 18 / / 0
a ja mam całą fazę uśmiech 'w drugą stronę' :nuts: wyglądam jak skrzywdzone dziecko :moody:
Uwaga! Użytkownik DextrometorphaniHBr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
Ja ostatnio byłem na dexowym kacu na uczelni, to kumple odrazu sie pokapowali że coś brałem bo źrenice oczywiście masakrycznie olbrzymie...
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 5299 / 104 / 0
Bylo powiedzieć, że Cię wykład zdziwił :scared:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1587 / 11 / 0
ja, gdy zjem <450, ew. 490 mg, to wyglądam normalnie, idę do ludzi, gadam z rodziną, zdarzało mi się iść do szkoły, na spacerek w góry z ciocią, starszymi i kuzynką xD Ale jak juz dojdę do dawki z 600 mg to wtedy sprawiam wrażenie strasznie spowolnionej i ogólnie wyraźnie czuję pobyt w kosmosie, innym wymiarze, ale w sumie to wszystko jest kwestią tolerki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.