Krótki opis:
T 0:00 - 40mg wypite z kompotem owocowym,
T+0:20 - coś zaczyna się dziać,
T+0:35 - ogarnia mnie chaos, nie wiem, czy mam stać, leżeć, kucać czy srać, wejście niezbyt przyjemne, trochę bolą nogi i w brzuchu jakoś nieswojo, nie wiem czego chcę, określiłbym to jednym słowem: dyskomfort, gibon leczy dolegliwości
T+1:00 - już jest lepiej, leżę na łóżku, patrzę jak na suficie układają się skomplikowane wzorki, euforia i gilgotanie od środka, po 10-15 min. (czas wyraźnie zwalnia) efekty ustępują, czuję się prawie trzeźwy, trzeźwość taka utrzymuje się ok. 20 min. następnie znowu atakuje fala. I tak przez mniej więcej 1,5 godziny.
T+2.30 - Czuję się prawie normalnie, kładę się spać jednak umiarkowanie intensywny myślotok nie daje zasnąć, leżę jeszcze jakąś godzinkę i zasypiam.
Wszystko na umiarkowanie intensywnym poziomie. Czuć niedosyt.
Niższe dawki dają fajne efekty w postaci podniesienia nastroju i gadatliwości (lekka empatia rzekłbym).
Efekty naprawdę są średnio intensywne i nie należy po tej substancji spodziewać się fajerwerków.
moglby ktos obeznany przyrownac do 2c-e?
co do tego porownania to bardziej interesuje mnie czy z dosw kogos znajacego temat 2c-c jest mniej wplywajace na swiadomosc/psychodeliczne?
mam nadzieje ze na reszte pytan znajde odpowiedzi w lekturze...
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.