Tytoń ma osobny dział → >LINK<
marcin-9999 pisze: i co masz juz te liscie? a nie lepiej by bylo zrobic ekstrakcje i przerobic na proszek?
A po drugie:
ze 100kg swiezych liści produkuje sie 1kg kokainy... do tej produkcji uzywa się też 300 litrów przeróżnych chemikaliów od amoniaku po nafte...
Wczoraj byl o tym dokument w TV...
Jedna wielka wojna... zaminowane pola(i nie przez kartele narkotykowe tylko przez rolnikow), partyzantka, wojsko, kartele narkotykowe i rolnicy.... 4 strony walczace każda z każda...
Nie wiem jak jest z ta herbatka ale w Peru w jednym z hoteli podali nam taka herbatke że mnie porobiła była naprawde mocna smak miała podobny do makiwary potem juz tak dobrej herbatki nie było. Jeżeli idzie o cene liści od 1 do 3 soli odrazu w zestawie z kamyczkiem. Lisci jest sporo mozna spokojnie chodzić na haju przez cały dzień ale sa nie smaczne
Przeszło przez granicę bez problemu i od tygodnia testuję herbatkę.
Muszę przyznać że smak jaki i działanie przypadło mi do gustu :)
Bardzo przyjemna stymulacja, poprawa humoru i lekkie znieczulenie. Poza tym bardzo przyjemnie komponuje się z Kratomem :D
Szkoda tylko, że liście koka są tak trudno dostępne :/
nie odbieraj tego jako atak z mojej strony po prostu to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe
z kilograma sredniej klasy lisci koki (odmiany produkujacej srodek psychoaktywny zebranych na odpowiedniej wysokosci nad poziomem-nie najwyzszej klasy)mozna zrobic ok13gram czysttej kokainy-wiec przemyt kokainy bylby nieoplacalny kazdy zamawial by sobie listki w internecie-ale moze i tak robia(heheh)
funatic pisze: Zamówiłem jakiś miesiąc temu herbatkę z liści koka a dokładnie to http://www.compra-segura.com/product_in ... ucts_id=42
Przeszło przez granicę bez problemu i od tygodnia testuję herbatkę.
Muszę przyznać że smak jaki i działanie przypadło mi do gustu :)
Bardzo przyjemna stymulacja, poprawa humoru i lekkie znieczulenie. Poza tym bardzo przyjemnie komponuje się z Kratomem :D
Szkoda tylko, że liście koka są tak trudno dostępne :/
krzystop_koloppfszcyc pisze: Mam taka herbate z Peru i stary chyba ci sie cos pomieszało. To tylko herbata.
Z tego co wyczytałem, jest sporo film produkującą herbaty z koki w formie nie zawierającej aktywnych alkaloidów, coś jak kawa bezkofeinowa. Na pudełku mojej herbaty nie ma żadnej informacji na ten temat, więc chyba to oryginał, biorąc zresztą pod uwagę cały opis i wyjaśnienia producenta. Rozmawiałem o tych herbatach na GG z gościem z Magicznego Ogrodu, wiem że byli tym zainteresowani, ale z wiadomych powodów import jest niemożliwy. Na pewno mieliby ostre branie, tylko chciałbym zobaczyć miny tych wszystkich ćpunów, którzy właśnie sobie uzmysłowili, że piją kokę która nie da im żadnej fazy, a kilkadziesiąt zł. poszło się jebać.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.