pewnie nie czytasz moich postów zbyt dokladnie lub nie pamiętasz (wcale sie nie dziwie, bo ja też mało nickow pamietam) mam 23 lata i zaczałem palić w 1 LO (co daje jakies 7 lat), jestem po drugim własnym sezonie out (koniec października, cały listopad, grudzień i styczeń tego roku paliłem prawie codziennie - przynajmniej 3-4 razy w tygodniu, kazdy kto ma własne zielsko w duzych ilościach robi pewnie tak samo), teraz właśnie jestem w trakcie kręcenia :)
Nie mówie tego, zeby sie jakoś tutaj usprawiedliwać, ale nazwijmy to "mam pewne doświadczenie" nie tylko jeśli chodzi o mj i jestem zdania, że jeśli robisz coś z głową to skutki uboczne można zminimalizować.
Tak czy inaczej napisałem "praktycznie", bo nie wiem co można uważać za skutki uboczne (pracuje i jednoczesnie studiuje, mam dziewczyne od 6 lat, własnie obroniłem "inz", moja komunikacja z toczeniem przebiega w sposob "poprawny").
Nie twierdzę, że nie znam ludzi, którzy "przejarali" życie, ale jeśli robisz coś "z głową" to...
Napisałem to w pełni świadomie - mj jest jednym z moich ulubionych dragów i bliski ideałowi (tylko jakies OEV'y by sie przydały czasem, ale może kiedyś jeszcze trafię na taką odmianę jak za dawnych lat)
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Plankton pisze: Mj drag idealny, chyba jak palisz od czasu do czasu, czyli z glowa.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Zdecydowanie grzybki psylocybinowe ]
O chyba się zgodze... Jak tylko sie zacznie sezon to chyba w wolnych chwilach nie będe schodzić z łaki... Przyda się na cały rok :D
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
TenTyp pisze: E tam, idealne jest wszystko czym sie da spierdolic
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.