pewnie nie czytasz moich postów zbyt dokladnie lub nie pamiętasz (wcale sie nie dziwie, bo ja też mało nickow pamietam) mam 23 lata i zaczałem palić w 1 LO (co daje jakies 7 lat), jestem po drugim własnym sezonie out (koniec października, cały listopad, grudzień i styczeń tego roku paliłem prawie codziennie - przynajmniej 3-4 razy w tygodniu, kazdy kto ma własne zielsko w duzych ilościach robi pewnie tak samo), teraz właśnie jestem w trakcie kręcenia :)
Nie mówie tego, zeby sie jakoś tutaj usprawiedliwać, ale nazwijmy to "mam pewne doświadczenie" nie tylko jeśli chodzi o mj i jestem zdania, że jeśli robisz coś z głową to skutki uboczne można zminimalizować.
Tak czy inaczej napisałem "praktycznie", bo nie wiem co można uważać za skutki uboczne (pracuje i jednoczesnie studiuje, mam dziewczyne od 6 lat, własnie obroniłem "inz", moja komunikacja z toczeniem przebiega w sposob "poprawny").
Nie twierdzę, że nie znam ludzi, którzy "przejarali" życie, ale jeśli robisz coś "z głową" to...
Napisałem to w pełni świadomie - mj jest jednym z moich ulubionych dragów i bliski ideałowi (tylko jakies OEV'y by sie przydały czasem, ale może kiedyś jeszcze trafię na taką odmianę jak za dawnych lat)
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Plankton pisze: Mj drag idealny, chyba jak palisz od czasu do czasu, czyli z glowa.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Zdecydowanie grzybki psylocybinowe ]
O chyba się zgodze... Jak tylko sie zacznie sezon to chyba w wolnych chwilach nie będe schodzić z łaki... Przyda się na cały rok :D
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
TenTyp pisze: E tam, idealne jest wszystko czym sie da spierdolic
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.