pewnie nie czytasz moich postów zbyt dokladnie lub nie pamiętasz (wcale sie nie dziwie, bo ja też mało nickow pamietam) mam 23 lata i zaczałem palić w 1 LO (co daje jakies 7 lat), jestem po drugim własnym sezonie out (koniec października, cały listopad, grudzień i styczeń tego roku paliłem prawie codziennie - przynajmniej 3-4 razy w tygodniu, kazdy kto ma własne zielsko w duzych ilościach robi pewnie tak samo), teraz właśnie jestem w trakcie kręcenia :)
Nie mówie tego, zeby sie jakoś tutaj usprawiedliwać, ale nazwijmy to "mam pewne doświadczenie" nie tylko jeśli chodzi o mj i jestem zdania, że jeśli robisz coś z głową to skutki uboczne można zminimalizować.
Tak czy inaczej napisałem "praktycznie", bo nie wiem co można uważać za skutki uboczne (pracuje i jednoczesnie studiuje, mam dziewczyne od 6 lat, własnie obroniłem "inz", moja komunikacja z toczeniem przebiega w sposob "poprawny").
Nie twierdzę, że nie znam ludzi, którzy "przejarali" życie, ale jeśli robisz coś "z głową" to...
Napisałem to w pełni świadomie - mj jest jednym z moich ulubionych dragów i bliski ideałowi (tylko jakies OEV'y by sie przydały czasem, ale może kiedyś jeszcze trafię na taką odmianę jak za dawnych lat)
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Plankton pisze: Mj drag idealny, chyba jak palisz od czasu do czasu, czyli z glowa.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Zdecydowanie grzybki psylocybinowe ]
O chyba się zgodze... Jak tylko sie zacznie sezon to chyba w wolnych chwilach nie będe schodzić z łaki... Przyda się na cały rok :D
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
TenTyp pisze: E tam, idealne jest wszystko czym sie da spierdolic
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.