Od wczoraj 20 do dzisiaj 10 rano 6.5g 3cmc na 4 razy. Ale akurat mnie kolejne dawki robiły tak samo w każdym razie nie mogłem narzekać na to że nie czułem się dobrze
[/quote]
Miałeś jakieś nudności, zawroty w żołądku po takich ilościach? Jeśli tak, to jakie sposoby na to miałeś?
"Rutyna to rzecz zgubna "
13 stycznia 2025CrystalDaddy pisze: Zdarzyło się przyjebac w trakcie ciagu 300mg im
MOŻE.
Ja dalej nie rozumiem fenomenu kryształu. Fajna jest jedna kreska. Ale na tym koniec. Szkoda mi Was ile tego przyjmujecie, bo to musi mieć koszmarne konsekwencje zdrowotne.
Kurwa czemu w tym uniwersum nie ćpamy 3-MMC lub 4-MMC?
Przypominam Wam, że metaklefedron, klofedron inaczej znany jako 3-CMC został pierwszy raz użyty jako narkotyk około 12-13 lat temu a w 2014r oficjalnie go namierzono.
feta, mefedron, uwaga - nawet alfa. Są znane dziesiątki lat. feta ponad 100.
Dlatego Wam współczuje. Bo nie ma żadnych badań na szkodliwość związku, jego mutagenność, teratogenność i szkodliwość w przyszłych pokoleniach.
Jest taki związek tlenek etylenu się nazywa. I nawet trochę odurza. Jest pewien problem. Wtedy gdy już zapomniałeś że miałeś z tym związek, zrobiłeś dziecko swojej wymarzonej łasce, ożeniłeś się to... Po 9 do 20 lat od silnego narażenia powoduje nowotwory. Białaczki i chłoniaki.
A odnośnie rekordów to 450mg w jednym strzale. Ofc iv. Musi być to jakieś 5ml roztworu. Podawałem do momentu aż nie czułem efektu "odrywania się skóry od czaszki" ale to puchły mi naczynia w mózgu od ciśnienia.
16 grudnia 2025harvU pisze: @CrystalDaddy czy miałeś jakieś problemy z nosem lub zatokami od sniffowania?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.