Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 14 / 6 / 0
Zdarzyło się przyjebac w trakcie ciagu 300mg im, 100 w nos i setkę iv, jedno za drugim dla 15 minut poschizowania. Przy podawaniu iv występuje odczuwalne palenie płuc i kilkunastu sekundowy efekt przyduszenia. Moim zdaniem jest to efekt zwyczajnie drażniącego działania substancji na płuca a nie utleniania hemoglobiny jak ktoś tu pisał. Temat po podaniu iv idzie najpierw do krążenia płucnego, nie jest więc jeszcze w pełni wymieszany z resztą krwi w obiegu.
  • 926 / 226 / 0
Zrób mniej stężony roztwór to nie będzie przyduszać. Ta granica biegnie gdzieś około 100mg/1ml. To była moja, ale raczej tak luźno rzucona teoria.
  • 14 / 6 / 0
Z głupich rzeczy to zdarzyło mi się też kiedyś zajebac przypadkowo w małą tętniczke po wewnętrznej stronie nadgarstka, krew wydawała się ciemna, więc wdusilem tłoczek, natychmiast poczułem kurewski ból i pieczenie dłoni od strony kciuka i jego samego, ta część ręki zrobiła się cała czerwona, gorąca i obolała, bez żadnej opuchlizny. Po kilku godzinach wszystko wróciło do normy i na szczęście obyło się bez komplikacji
  • 52 / 16 / 0
Oralnie bombki zacząłem walić gdy nos nie mógł przyjąć ilości wymaganej do upragnionego stanu. Po roku walenia praktycznie samych bombek doszedłem do ilości 3cmc 1.5-2g na raz w paru kapsułkach.
Od wczoraj 20 do dzisiaj 10 rano 6.5g 3cmc na 4 razy. Ale akurat mnie kolejne dawki robiły tak samo w każdym razie nie mogłem narzekać na to że nie czułem się dobrze
[/quote]

Miałeś jakieś nudności, zawroty w żołądku po takich ilościach? Jeśli tak, to jakie sposoby na to miałeś?
"Każdy dzień to od­ro­bina życia: każde prze­budze­nie, to od­ro­bina na­rodzin, każdy po­ranek, to od­ro­bina młodości, każdy sen zaś, to na­mias­tka śmierci."
  • 1941 / 193 / 0
Także uważam i używam zasady, żeby dawać 100mg/ml. A jeśli chodzi o maksymalne dawki to było to 400mg dożylnie 3 cmc, ale byłem w ciągu.
Take DXM and Be Happy
  • 13 / / 0
@CrystalDaddy czy miałeś jakieś problemy z nosem lub zatokami od sniffowania?
  • 3630 / 598 / 1
No oczywiście wszyscy mają po drugim dniu ewentualnie po trzecim
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2080 / 250 / 0
13 stycznia 2025CrystalDaddy pisze:
Zdarzyło się przyjebac w trakcie ciagu 300mg im
300mg im? Nie znam cmc akurat, ale nie odważyłbym się na taki krok. Skończyło się dobrze? Nie było ropnia?
  • 926 / 226 / 0
Ja jestem jakiś zjebany, ale mnie 3 lajt już nie klepał. Może dlatego, że we krwi pływała paroksetyna i brakowało kopa z serotoniny.
MOŻE.
Ja dalej nie rozumiem fenomenu kryształu. Fajna jest jedna kreska. Ale na tym koniec. Szkoda mi Was ile tego przyjmujecie, bo to musi mieć koszmarne konsekwencje zdrowotne.
Kurwa czemu w tym uniwersum nie ćpamy 3-MMC lub 4-MMC?

Przypominam Wam, że metaklefedron, klofedron inaczej znany jako 3-CMC został pierwszy raz użyty jako narkotyk około 12-13 lat temu a w 2014r oficjalnie go namierzono.

feta, mefedron, uwaga - nawet alfa. Są znane dziesiątki lat. feta ponad 100.

Dlatego Wam współczuje. Bo nie ma żadnych badań na szkodliwość związku, jego mutagenność, teratogenność i szkodliwość w przyszłych pokoleniach.
Jest taki związek tlenek etylenu się nazywa. I nawet trochę odurza. Jest pewien problem. Wtedy gdy już zapomniałeś że miałeś z tym związek, zrobiłeś dziecko swojej wymarzonej łasce, ożeniłeś się to... Po 9 do 20 lat od silnego narażenia powoduje nowotwory. Białaczki i chłoniaki.

A odnośnie rekordów to 450mg w jednym strzale. Ofc iv. Musi być to jakieś 5ml roztworu. Podawałem do momentu aż nie czułem efektu "odrywania się skóry od czaszki" ale to puchły mi naczynia w mózgu od ciśnienia.
  • 14 / 6 / 0
wczorajharvU pisze:
@CrystalDaddy czy miałeś jakieś problemy z nosem lub zatokami od sniffowania?
Tak, Wielka dziura w przegrodzie. Ostatnio zajebałem parę kresek i przypomniałem sobie dlaczego wale to po kablach.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.