Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Zdarzyło się przyjebac w trakcie ciagu 300mg im, 100 w nos i setkę iv, jedno za drugim dla 15 minut poschizowania. Przy podawaniu iv występuje odczuwalne palenie płuc i kilkunastu sekundowy efekt przyduszenia. Moim zdaniem jest to efekt zwyczajnie drażniącego działania substancji na płuca a nie utleniania hemoglobiny jak ktoś tu pisał. Temat po podaniu iv idzie najpierw do krążenia płucnego, nie jest więc jeszcze w pełni wymieszany z resztą krwi w obiegu.
  • 901 / 221 / 0
Zrób mniej stężony roztwór to nie będzie przyduszać. Ta granica biegnie gdzieś około 100mg/1ml. To była moja, ale raczej tak luźno rzucona teoria.
  • 8 / 1 / 0
Z głupich rzeczy to zdarzyło mi się też kiedyś zajebac przypadkowo w małą tętniczke po wewnętrznej stronie nadgarstka, krew wydawała się ciemna, więc wdusilem tłoczek, natychmiast poczułem kurewski ból i pieczenie dłoni od strony kciuka i jego samego, ta część ręki zrobiła się cała czerwona, gorąca i obolała, bez żadnej opuchlizny. Po kilku godzinach wszystko wróciło do normy i na szczęście obyło się bez komplikacji
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.