Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 477 / 77 / 0
Wziąłem z 0,25 mg, po 15-20 minutach stwierdziłem, że chyba coś nie działa i dorzuciłem coś między 0,25-0,5 i generalnie to się trochę zataczam i czuję turbo niedojebany, a jutro kolos z fizyki, więc pozdrawiam (nie rozumiem jak można mówić o potencjale rekreacyjnym benzo).
W każdym razie roztwór w glikolu przetrwał próbę czasu.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 20 / 0
No taki urok klonazolamu, myślisz że 0,25mg zacznie po 15 miutach działać. Nie działa "co to na takiego chlopa". Więc dorzutka leci kolejnego 0,25mg - 0,5mg. Nagle mówisz "przecież to śmieszne dawki i jak można taki słaby roztwór dać w obieg 1ml = 0,5mg. Więc stwierdza się iż, 1mg to jest dawka dla mnie... ale jednak nie! Coś to dalej nie ma potencjału, 2mg wtedy "no ja to jestem mocny w tym benzo jednak dopiero od 2mg na mnie działa". Po czym spożywasz 200mg w 2 miesiące i ich nie pamiętasz i mimo, że każdy mówi "coś Ty taki zajebany coś Ci jest". Ty się nie poddajesz! Bo to słaby sort!
  • 1951 / 197 / 0
Mnie już się znudził Clonazolam. Z dwóch powodów.
Pierwszym był moment jak odstawiałem i było to piekło.
Drugi to ten, że zostałem oszukany i dostałem niedziałający sort.
A nawet trzeci dodam. Jakoś mało rekreacyjny jest, strasznie amnezyjny.
Take DXM and Be Happy
  • 2 / / 0
Wybaczie jeśli było ale nie chcę się przekopywać przez 190 stron. Mam tabsy clonazlolamu po 0,5mg oraz trojkątne tabsy z Fu-Fem pochodzące z pewnej Kolekcji. Tabsy z F nie działają zjedzone ale wciągnięte są dość fajne. I teraz pytanie, czy ktoś próbował takiegi miksu i czy jest on bardzo niebezpieczny? Powiedzmy jedna tabsa tego i jedna tego, w jakin odstępie czasu, w jakiej kolejności i czy wgl opłaca się ryzykować czy też śmieciarka od razu?
  • 5024 / 888 / 0
Mix jest niebezpieczny, opio+benzo . Żadnych rad prócz tego by nie łączyć nie dam bo nie jestem specem w tej kwestii.
  • 2 / / 0
Jako że jazda AUUU (tak wiem głupota) to postanowiłem spróbować i Z CAŁEGO SERCA NIE POLECAM. Clona zarzuciłem około 7 rano, ponieważ wystąpił skręt, a fuf się kończy i chciałem po prostu przespać skręta (brałem fufa 4 dni z rzędu). Spać pomogło, obudziłem się około 14, a jakoś 14:40 (godziny z messengera bioreę bo pisałem z ziomkiem) wciągnąłem tą pokruszaną tabsę fuf. Iiiii o godzinie 14:45 (byłem w trakcie pisania na msg, poprzednia wiadomość 14:44) tracę przytomność. Dobrze że byłem na łóżku. Obudziłem się około 16:15 (PÓŁTOREJ GODZINY!) nie bardzo wiedząc co się odjebało.
Nie polecam nikomu, nie wiadomo co może się stać, być może miałem więcej szczęścia niż rozumu i śmieciarka mogła być już w drodze.
  • 9 / / 0
Czy na dzień dzisiejszy posiadanie lub zamawianie Clonazolamu jest nielegalne? Jeśli tak, jakie mogą być konsekwencje?
  • 2897 / 619 / 10
Posiadanie i zamawianie klonazolamu jest zgodne z polskim prawem.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1951 / 197 / 0
Mimo to zawsze warto zachować jakieś środki ostrożności.

Nigdy nie wiadomo co im na tych testach wychodzi.

Ja już staram się Clonazolamu nie tykać bo powoduje największą amnezję i winduje tolerkę w kosmos.
Take DXM and Be Happy
  • 9 / / 0
Jakie mogą byc konsekwencje za handel Clonazolamem?

Jeszcze pytanko, wzialem klonazolam 0,5 mg około 9 nad ranem, wydawało mi się, ze około 16 już nic nie czułem, bardzo silne działania amnezyjne, położyłem się spac około 12 w nocy i nagle budzę się o 1 i czuje, jakby ktoś mnie ścisnął z całej siły za biceps, nie mogłem się ruszyć, dopiero wtedy przetarłem oczy i nikogo nie było + miałem dość dziwne sny, budziłem się pare razy w nocy, czy to są skutki zażycia tego? Dodam to, że pierwszy raz zazylem klonazolam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.