Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 477 / 77 / 0
Wziąłem z 0,25 mg, po 15-20 minutach stwierdziłem, że chyba coś nie działa i dorzuciłem coś między 0,25-0,5 i generalnie to się trochę zataczam i czuję turbo niedojebany, a jutro kolos z fizyki, więc pozdrawiam (nie rozumiem jak można mówić o potencjale rekreacyjnym benzo).
W każdym razie roztwór w glikolu przetrwał próbę czasu.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 20 / 0
No taki urok klonazolamu, myślisz że 0,25mg zacznie po 15 miutach działać. Nie działa "co to na takiego chlopa". Więc dorzutka leci kolejnego 0,25mg - 0,5mg. Nagle mówisz "przecież to śmieszne dawki i jak można taki słaby roztwór dać w obieg 1ml = 0,5mg. Więc stwierdza się iż, 1mg to jest dawka dla mnie... ale jednak nie! Coś to dalej nie ma potencjału, 2mg wtedy "no ja to jestem mocny w tym benzo jednak dopiero od 2mg na mnie działa". Po czym spożywasz 200mg w 2 miesiące i ich nie pamiętasz i mimo, że każdy mówi "coś Ty taki zajebany coś Ci jest". Ty się nie poddajesz! Bo to słaby sort!
  • 1973 / 207 / 0
Mnie już się znudził Clonazolam. Z dwóch powodów.
Pierwszym był moment jak odstawiałem i było to piekło.
Drugi to ten, że zostałem oszukany i dostałem niedziałający sort.
A nawet trzeci dodam. Jakoś mało rekreacyjny jest, strasznie amnezyjny.
Take DXM and Be Happy
  • 2 / / 0
Wybaczie jeśli było ale nie chcę się przekopywać przez 190 stron. Mam tabsy clonazlolamu po 0,5mg oraz trojkątne tabsy z Fu-Fem pochodzące z pewnej Kolekcji. Tabsy z F nie działają zjedzone ale wciągnięte są dość fajne. I teraz pytanie, czy ktoś próbował takiegi miksu i czy jest on bardzo niebezpieczny? Powiedzmy jedna tabsa tego i jedna tego, w jakin odstępie czasu, w jakiej kolejności i czy wgl opłaca się ryzykować czy też śmieciarka od razu?
  • 5253 / 943 / 0
Mix jest niebezpieczny, opio+benzo . Żadnych rad prócz tego by nie łączyć nie dam bo nie jestem specem w tej kwestii.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2 / / 0
Jako że jazda AUUU (tak wiem głupota) to postanowiłem spróbować i Z CAŁEGO SERCA NIE POLECAM. Clona zarzuciłem około 7 rano, ponieważ wystąpił skręt, a fuf się kończy i chciałem po prostu przespać skręta (brałem fufa 4 dni z rzędu). Spać pomogło, obudziłem się około 14, a jakoś 14:40 (godziny z messengera bioreę bo pisałem z ziomkiem) wciągnąłem tą pokruszaną tabsę fuf. Iiiii o godzinie 14:45 (byłem w trakcie pisania na msg, poprzednia wiadomość 14:44) tracę przytomność. Dobrze że byłem na łóżku. Obudziłem się około 16:15 (PÓŁTOREJ GODZINY!) nie bardzo wiedząc co się odjebało.
Nie polecam nikomu, nie wiadomo co może się stać, być może miałem więcej szczęścia niż rozumu i śmieciarka mogła być już w drodze.
  • 9 / / 0
Czy na dzień dzisiejszy posiadanie lub zamawianie Clonazolamu jest nielegalne? Jeśli tak, jakie mogą być konsekwencje?
  • 2897 / 619 / 10
Posiadanie i zamawianie klonazolamu jest zgodne z polskim prawem.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1973 / 207 / 0
Mimo to zawsze warto zachować jakieś środki ostrożności.

Nigdy nie wiadomo co im na tych testach wychodzi.

Ja już staram się Clonazolamu nie tykać bo powoduje największą amnezję i winduje tolerkę w kosmos.
Take DXM and Be Happy
  • 9 / / 0
Jakie mogą byc konsekwencje za handel Clonazolamem?

Jeszcze pytanko, wzialem klonazolam 0,5 mg około 9 nad ranem, wydawało mi się, ze około 16 już nic nie czułem, bardzo silne działania amnezyjne, położyłem się spac około 12 w nocy i nagle budzę się o 1 i czuje, jakby ktoś mnie ścisnął z całej siły za biceps, nie mogłem się ruszyć, dopiero wtedy przetarłem oczy i nikogo nie było + miałem dość dziwne sny, budziłem się pare razy w nocy, czy to są skutki zażycia tego? Dodam to, że pierwszy raz zazylem klonazolam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.