w porównaniu do modafinilu, to niebo a ziemia. 4fmph duzo bardziej mobilizuje i wkręca w prace, takie "naturalne" zaciekawienie tym co sie robi i jakos tak kontynuuje nie zwazając na czas.
problem z jedzeniem tylko... ostatnio zjadłem 2 kromki wczoraj rano i ciężko coś wcisnąć. Z zaśnięciem o północy nie ma problemu.
13 lutego 2021jqsxx pisze: Testował ktoś żółte pelletsy z Holandii? One są niedosypane, nie siedzi tam, to co powinno, czy to moja głowa już nie jest ta sama? 15mg i czuję właściwie nic, oprócz poddenerwowania, a jeszcze 5 lat temu pamiętam, że jadłem 4-5mg co 5-6h i byłem Bogiem, mogłem wszystko, działanie lepsze od kokainy. Teraz nawet nastroju mi nie polepsza, ani skupienia, wręcz mi po tym smutno
na oko 10 mg - nie czuć nic ze starych czasów, dokładnie tak jak w twoim opisie, na dodatek cała bania zrobiła mi się gorąca, zacząłem mocno kaszleć a śnieg optyczny wyostrzył.
Spróbuje 20-30mg a jak nie będzie działać to wypierdole temat do kibla, najgorzej ze nie ma godnego zastepcy a orginały chodzą po olbrzymich cenach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.