Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 38 / 1 / 0
4F-MPH 15mg z holandii super sprawa! do pracy jak znalazł. połowa tabletki koło 9 rano, bez zadnych kaw czy czegos wiecej i chce się działać aż (w moim wypadku) do 17. Dopiero testuje co i jak, narazie nie dorzucam nic wiecej w ciagu dnia, nie potrzebuje "fazy" tylko kopa do działania, bez problemu jak zacznę coś robić tak idzie na zajawce :)

w porównaniu do modafinilu, to niebo a ziemia. 4fmph duzo bardziej mobilizuje i wkręca w prace, takie "naturalne" zaciekawienie tym co sie robi i jakos tak kontynuuje nie zwazając na czas.

problem z jedzeniem tylko... ostatnio zjadłem 2 kromki wczoraj rano i ciężko coś wcisnąć. Z zaśnięciem o północy nie ma problemu.
  • 430 / 26 / 0
ile tego zjeść żeby utrzymać skupienie a nie mieć rozpierdolu n bani dziś zjadlem 15mg, ale jakos nie bardzi byłem skupiony.
  • 4894 / 853 / 0
To jakieś słaby sort,pamiętam że po 15mg było mocno,cały czas w robocie byłem mocno zrobiony przez praktycznie 8h. Może spróbuj 25mg.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 1 / 0
u mnie np. dorzucanie nie działa. Albo od razu spora dawka, albo szkoda materiału na dorzucanie.
  • 17 / 2 / 0
gdzie można kupić jakiś dobry sort?
  • 48 / 12 / 0
4F-MPH To ciekawa substancja, lubię ją i służy dobrze w pracy. Dawkuję po 15 mg w maxie, czasami aż ciary przechodzą po całym ciele dość przyjemne jest to. Tak samo jak duża chęć do rozmów i polepszony humor. Do tego można się skupić bardziej na nie tak ciekawych czynnościach. Ogólnie substancja u mnie ma duży +, mam rozpuszczoną w glikolu, chociaż można też w zwykłej wodzie rozpuścić i nie zepsuje się tak szybko (testowałem) i dozuję kroplami. Polepszenie funkcji poznawczych i koncentracja bardzo dobre. Zwała - brak lub minimalna.
  • 2394 / 653 / 0
Jak to działa? Jak feta ? Czy np jak stare "dobre" mdvp ? czy jeszcze do czego innego to można porównywac?
  • 165 / 10 / 0
Najbliżej temu do kokainy
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 454 / 39 / 0
Testował ktoś żółte pelletsy z Holandii? One są niedosypane, nie siedzi tam, to co powinno, czy to moja głowa już nie jest ta sama? 15mg i czuję właściwie nic, oprócz poddenerwowania, a jeszcze 5 lat temu pamiętam, że jadłem 4-5mg co 5-6h i byłem Bogiem, mogłem wszystko, działanie lepsze od kokainy. Teraz nawet nastroju mi nie polepsza, ani skupienia, wręcz mi po tym smutno
  • 274 / 12 / 0
13 lutego 2021jqsxx pisze:
Testował ktoś żółte pelletsy z Holandii? One są niedosypane, nie siedzi tam, to co powinno, czy to moja głowa już nie jest ta sama? 15mg i czuję właściwie nic, oprócz poddenerwowania, a jeszcze 5 lat temu pamiętam, że jadłem 4-5mg co 5-6h i byłem Bogiem, mogłem wszystko, działanie lepsze od kokainy. Teraz nawet nastroju mi nie polepsza, ani skupienia, wręcz mi po tym smutno
mam sort z DE od sprawdzonego dostawcy a nie działa tak jak kiedyś, przecież ja po tym siedziełem 8h i mogłem czytać o najnudniejszych rzeczach a i tak mnie one ciekawiły i jeszcze miałem pełną motywacje do rozpisywania schematów (podczas nauki), końcówka zapałki działała przez 5-8h, to była idealna substancjach dla zdolnych ale leniwych
na oko 10 mg - nie czuć nic ze starych czasów, dokładnie tak jak w twoim opisie, na dodatek cała bania zrobiła mi się gorąca, zacząłem mocno kaszleć a śnieg optyczny wyostrzył.
Spróbuje 20-30mg a jak nie będzie działać to wypierdole temat do kibla, najgorzej ze nie ma godnego zastepcy a orginały chodzą po olbrzymich cenach
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.