w porównaniu do modafinilu, to niebo a ziemia. 4fmph duzo bardziej mobilizuje i wkręca w prace, takie "naturalne" zaciekawienie tym co sie robi i jakos tak kontynuuje nie zwazając na czas.
problem z jedzeniem tylko... ostatnio zjadłem 2 kromki wczoraj rano i ciężko coś wcisnąć. Z zaśnięciem o północy nie ma problemu.
13 lutego 2021jqsxx pisze: Testował ktoś żółte pelletsy z Holandii? One są niedosypane, nie siedzi tam, to co powinno, czy to moja głowa już nie jest ta sama? 15mg i czuję właściwie nic, oprócz poddenerwowania, a jeszcze 5 lat temu pamiętam, że jadłem 4-5mg co 5-6h i byłem Bogiem, mogłem wszystko, działanie lepsze od kokainy. Teraz nawet nastroju mi nie polepsza, ani skupienia, wręcz mi po tym smutno
na oko 10 mg - nie czuć nic ze starych czasów, dokładnie tak jak w twoim opisie, na dodatek cała bania zrobiła mi się gorąca, zacząłem mocno kaszleć a śnieg optyczny wyostrzył.
Spróbuje 20-30mg a jak nie będzie działać to wypierdole temat do kibla, najgorzej ze nie ma godnego zastepcy a orginały chodzą po olbrzymich cenach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).