w porównaniu do modafinilu, to niebo a ziemia. 4fmph duzo bardziej mobilizuje i wkręca w prace, takie "naturalne" zaciekawienie tym co sie robi i jakos tak kontynuuje nie zwazając na czas.
problem z jedzeniem tylko... ostatnio zjadłem 2 kromki wczoraj rano i ciężko coś wcisnąć. Z zaśnięciem o północy nie ma problemu.
13 lutego 2021jqsxx pisze: Testował ktoś żółte pelletsy z Holandii? One są niedosypane, nie siedzi tam, to co powinno, czy to moja głowa już nie jest ta sama? 15mg i czuję właściwie nic, oprócz poddenerwowania, a jeszcze 5 lat temu pamiętam, że jadłem 4-5mg co 5-6h i byłem Bogiem, mogłem wszystko, działanie lepsze od kokainy. Teraz nawet nastroju mi nie polepsza, ani skupienia, wręcz mi po tym smutno
na oko 10 mg - nie czuć nic ze starych czasów, dokładnie tak jak w twoim opisie, na dodatek cała bania zrobiła mi się gorąca, zacząłem mocno kaszleć a śnieg optyczny wyostrzył.
Spróbuje 20-30mg a jak nie będzie działać to wypierdole temat do kibla, najgorzej ze nie ma godnego zastepcy a orginały chodzą po olbrzymich cenach
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.