w porównaniu do modafinilu, to niebo a ziemia. 4fmph duzo bardziej mobilizuje i wkręca w prace, takie "naturalne" zaciekawienie tym co sie robi i jakos tak kontynuuje nie zwazając na czas.
problem z jedzeniem tylko... ostatnio zjadłem 2 kromki wczoraj rano i ciężko coś wcisnąć. Z zaśnięciem o północy nie ma problemu.
13 lutego 2021jqsxx pisze: Testował ktoś żółte pelletsy z Holandii? One są niedosypane, nie siedzi tam, to co powinno, czy to moja głowa już nie jest ta sama? 15mg i czuję właściwie nic, oprócz poddenerwowania, a jeszcze 5 lat temu pamiętam, że jadłem 4-5mg co 5-6h i byłem Bogiem, mogłem wszystko, działanie lepsze od kokainy. Teraz nawet nastroju mi nie polepsza, ani skupienia, wręcz mi po tym smutno
na oko 10 mg - nie czuć nic ze starych czasów, dokładnie tak jak w twoim opisie, na dodatek cała bania zrobiła mi się gorąca, zacząłem mocno kaszleć a śnieg optyczny wyostrzył.
Spróbuje 20-30mg a jak nie będzie działać to wypierdole temat do kibla, najgorzej ze nie ma godnego zastepcy a orginały chodzą po olbrzymich cenach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.