Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 703 / 135 / 0
Panowie pomóżcie rozwiązać mi mój spór ze znajomym i niech ktoś kumaty opisze jak to wygląda, muszę wyjechać z kraju w przeciągu 2tyg, jestem w ciągu kryształu RC (3mmc) również clonazepamu, czy po przyjeździe do NL przez agencję i podjęcie tam zatrudnienia i mieszkaniu na jakimś hotelu pracowniczym przysługuje mi detox szpitalny? Znajomy twierdzi, że nie, ale coś wierzyć nie chce mi się aby cywilizowany kraj UE odmówił mi pomocy, czy ktoś moze jasno i klarowniej wytłumaczyć mi jak wygląda temat podjęcia detoksykacji w Holandii, nawet świeżo po przyjeździe, gdybym już był zmuszony go zrobić, jeśli nie jakie kroki musiałbym podjąć, proszę kogoś ogarniętego w tym temacie o przejrzystą odpowiedź z góry dziękuję
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.