Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 702 / 135 / 0
Panowie pomóżcie rozwiązać mi mój spór ze znajomym i niech ktoś kumaty opisze jak to wygląda, muszę wyjechać z kraju w przeciągu 2tyg, jestem w ciągu kryształu RC (3mmc) również clonazepamu, czy po przyjeździe do NL przez agencję i podjęcie tam zatrudnienia i mieszkaniu na jakimś hotelu pracowniczym przysługuje mi detox szpitalny? Znajomy twierdzi, że nie, ale coś wierzyć nie chce mi się aby cywilizowany kraj UE odmówił mi pomocy, czy ktoś moze jasno i klarowniej wytłumaczyć mi jak wygląda temat podjęcia detoksykacji w Holandii, nawet świeżo po przyjeździe, gdybym już był zmuszony go zrobić, jeśli nie jakie kroki musiałbym podjąć, proszę kogoś ogarniętego w tym temacie o przejrzystą odpowiedź z góry dziękuję
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.