13 lutego 2026xantiago pisze: Panowie pomóżcie rozwiązać mi mój spór ze znajomym i niech ktoś kumaty opisze jak to wygląda, muszę wyjechać z kraju w przeciągu 2tyg, jestem w ciągu kryształu RC (3mmc) również clonazepamu, czy po przyjeździe do NL przez agencję i podjęcie tam zatrudnienia i mieszkaniu na jakimś hotelu pracowniczym przysługuje mi detox szpitalny? Znajomy twierdzi, że nie, ale coś wierzyć nie chce mi się aby cywilizowany kraj UE odmówił mi pomocy, czy ktoś moze jasno i klarowniej wytłumaczyć mi jak wygląda temat podjęcia detoksykacji w Holandii, nawet świeżo po przyjeździe, gdybym już był zmuszony go zrobić, jeśli nie jakie kroki musiałbym podjąć, proszę kogoś ogarniętego w tym temacie o przejrzystą odpowiedź z góry dziękuję
W aptekach masz DXM i chyba tylko tyle. Wszystkie stimy zbanowane, więc nie kupisz legal ale jest wielu dilerów co sprzedaje. Jakie okolice?
Podziel się posiłkiem, chamie
Przypał ma sklep funcaps za zgony spowodowane prochem benzo. Do tego polecieli homechemistry, chociaż nie jestem pewien czy sami się nie zwinęli.
Większość sklepów RC dalej stoi ale w momencie kiedy stimy oraz benzo zostały zbanowane, a synex synthetics już nie produkuje towaru to biznes stał się o wiele mnie opłacalny, a przyszłość takiej organizacji jest bardzo niepewna.
Duży wpływ na to mieli właśnie goście z synex synthetics (LL), którzy gonili analogi fenta do US.
Podziel się posiłkiem, chamie
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.