Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3244 / 553 / 0
20 września 2024PolskiLen pisze:
up ja tak mam jak połączę lorki z klonami i wypije mocną kawę, nie mam pojęcia czemu to tak działa ale energii mam tyle że nieraz robiłem porządki do późna w nocy. Pojęcia nie mam czemu akurat ten mix tak działa, może dlatego że mam przewlekły ból mięśni i działanie rozluźniające na to wpływa
Ponieważ na niektórych ludzi benzodiazepiny działają stymulująco w szczególności tak mocne jak klonazepam.
Podobno to zależy od osobowości lękowej, raz od menge na wizycie slyszałam z na dopaminę działa ten mocny spokój. Fakt że zawsze za kilka tabsow od razu energię jest

Ostatnia toalerka spadła to słabo trochę ale zaraz się naprawi
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3244 / 553 / 0
20 września 2024Quo_Vadis_Domine pisze:
@up ja tak mam jak połączę lorki z klonami i wypije mocną kawę, nie mam pojęcia czemu to tak działa ale energii mam tyle że nieraz robiłem porządki do późna w nocy. Pojęcia nie mam czemu akurat ten mix tak działa, może dlatego że mam przewlekły ból mięśni i działanie rozluźniające na to wpływa.
Ja tylko ostrzegę że na tym etapie już uj z odstawiania domowego będzie

• 2302 / 399 / 0
Jakie dawki lecą i jak długo?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 553 / 0
Pewnie klony codziennie i Lorek jak się do tydzień wyłapie. Tam strzelam.
Odstaw te zamulacze jak masz po co żyć, jak musisz brać leki to po pregabalinie z kawą zajebisty speed się rogou jeszcze ssri, do tego speed, święty spokój luz i pewność siebie, kiedys szefa nagrywalem za moobing, też mi groził cos tam i gozwolniłem bo mi groził coś tam to poszedłem do sądu pracy pokazałem nagranie. A że miły chłopak że mnie to mu zaproponowałem wystawienie palet po nocach w Kauflandzie bo w branży go nie przyjmą, jebać Januszy, rynek dla pracownika

• 272 / 66 / 0
20 września 2024pomasujplecki pisze:
20 września 2024PolskiLen pisze:
up ja tak mam jak połączę lorki z klonami i wypije mocną kawę, nie mam pojęcia czemu to tak działa ale energii mam tyle że nieraz robiłem porządki do późna w nocy. Pojęcia nie mam czemu akurat ten mix tak działa, może dlatego że mam przewlekły ból mięśni i działanie rozluźniające na to wpływa
Ponieważ na niektórych ludzi benzodiazepiny działają stymulująco w szczególności tak mocne jak klonazepam.
Podobno to zależy od osobowości lękowej, raz od menge na wizycie slyszałam z na dopaminę działa ten mocny spokój. Fakt że zawsze za kilka tabsow od razu energię jest

Ostatnia toalerka spadła to słabo trochę ale zaraz się naprawi
Dopamina też, ale nie tylko to dość bardziej skomplikowane, czynniki psychologiczne, środowiskowe, sytuacje obecne danej jednostki grają duże role.
Nie mniej przyznam, że mamy do czynienia z jednostką bardzo inteligentną ( to znaczy ) dobre ukształtowanie mózgu, duży potencjał... Co benzo stępi.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 42 / 7 / 0
20 września 2024pomasujplecki pisze:
20 września 2024Quo_Vadis_Domine pisze:
@up ja tak mam jak połączę lorki z klonami i wypije mocną kawę, nie mam pojęcia czemu to tak działa ale energii mam tyle że nieraz robiłem porządki do późna w nocy. Pojęcia nie mam czemu akurat ten mix tak działa, może dlatego że mam przewlekły ból mięśni i działanie rozluźniające na to wpływa.
Ja tylko ostrzegę że na tym etapie już uj z odstawiania domowego będzie
Ależ spokojne, nie stosuje benzo codziennie, przyjmuje fluoksetynę i prege na ból neuropatyczny + gad, a benzo traktuje trochę jako narzędzie do czegoś(sprzątanie, jakaś stresująca rozmowa) niż cel sam w sobie, aktualnie z benzo korzystam sporadycznie i nawet toaletkę mam prawie dziewiczą co mnie bardzo cieszy bo ekonomicznie wychodzi xD
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 7 / 0
@admin proszę o ocalenie
Tolerkę* nie toaletke
To było połączenie lorka 1mg i klona 0.5mg (tak, są tacy co kupuje 0,5 zamiast 2 xd), nie przyjmuje na codzień benzo przerabiałem kiedyś uzależnienie, kilka lat temu, jak eti kosztowało grosze i za duże ilości i co prawda nie wiem jak się ma eti do apetycznych benzo to nadal pamiętam że było niezbyt przyjemnie i staram się używać benzo jak narzędzia do czegoś właśnie niż kiedy źle się czuje. No i znam ludzi co biorą klony codziennie i na litość wszystkich bogów to dla mnie największy argument żeby tego nie żreć.
Po zmianie z wenlafaksyny na fluo i to w w dawce 20 jest serio ok już samo w sobie, ale dołożyliśmy prege bo raz że właśnie brakowało napędu, a dwa że bóle jakieś neuropatyczne mi stwierdzili. Lekko paranoiczny typ osobowości każe mi mieć jakieś benzo w zanadrzu w razie czyjejś śmierci (co ostatnio przerabiałem i było impulsem do podjęcia leczenia psychiatrycznego) żeby się totalnie nie załamać
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 86 / 0
20 września 2024Detronizator2 pisze:
@nieoszukujsiee Mam bardzo podobnie. Ale tyczy się to tylko mniejszy dawek benzo.
To fakt, po większych dawkach nie chcę mi się czasami nawet podnieść z łóżka, ale kocham ten stan ;D
Chociaż wolę czasem wrzucić mniejszą dawkę i ogarnąć wszystko w chacie co mam do ogarnięcia, bo inaczej ciężko mi się za to zabrać, a tak to łączę przyjemne z pożytecznym :D
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
@nieoszukujsiee w jakie dawki celować alprazolamu (xanax) jeśli klonazepam działał na mnie dopiero od 6mg a diazepam (relanium 5mg) w ogóle nic a zjadłem 35mg
  • 3244 / 553 / 0
Ja też tak traktowałem jak benzo do sprzątania. Wszystko kwestia czasu. A narkotyk twardy mocno uzależniający.
Teraz co prawda rzuciłem tj. ograniczylem się do bardzo rzadkiego b brania ale jakos krócej czuć działanie a tolerka spadła bo się obijam od ścian.
Przestało mi się podobać to benzo syf i zamulacz, lepiej na tolerce się leciała przyjemniej

ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?