20 września 2024PolskiLen pisze:Ponieważ na niektórych ludzi benzodiazepiny działają stymulująco w szczególności tak mocne jak klonazepam.up ja tak mam jak połączę lorki z klonami i wypije mocną kawę, nie mam pojęcia czemu to tak działa ale energii mam tyle że nieraz robiłem porządki do późna w nocy. Pojęcia nie mam czemu akurat ten mix tak działa, może dlatego że mam przewlekły ból mięśni i działanie rozluźniające na to wpływa
Ostatnia toalerka spadła to słabo trochę ale zaraz się naprawi
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
20 września 2024Quo_Vadis_Domine pisze: @up ja tak mam jak połączę lorki z klonami i wypije mocną kawę, nie mam pojęcia czemu to tak działa ale energii mam tyle że nieraz robiłem porządki do późna w nocy. Pojęcia nie mam czemu akurat ten mix tak działa, może dlatego że mam przewlekły ból mięśni i działanie rozluźniające na to wpływa.
Odstaw te zamulacze jak masz po co żyć, jak musisz brać leki to po pregabalinie z kawą zajebisty speed się rogou jeszcze ssri, do tego speed, święty spokój luz i pewność siebie, kiedys szefa nagrywalem za moobing, też mi groził cos tam i gozwolniłem bo mi groził coś tam to poszedłem do sądu pracy pokazałem nagranie. A że miły chłopak że mnie to mu zaproponowałem wystawienie palet po nocach w Kauflandzie bo w branży go nie przyjmą, jebać Januszy, rynek dla pracownika
20 września 2024pomasujplecki pisze:Podobno to zależy od osobowości lękowej, raz od menge na wizycie slyszałam z na dopaminę działa ten mocny spokój. Fakt że zawsze za kilka tabsow od razu energię jest20 września 2024PolskiLen pisze:Ponieważ na niektórych ludzi benzodiazepiny działają stymulująco w szczególności tak mocne jak klonazepam.up ja tak mam jak połączę lorki z klonami i wypije mocną kawę, nie mam pojęcia czemu to tak działa ale energii mam tyle że nieraz robiłem porządki do późna w nocy. Pojęcia nie mam czemu akurat ten mix tak działa, może dlatego że mam przewlekły ból mięśni i działanie rozluźniające na to wpływa
Ostatnia toalerka spadła to słabo trochę ale zaraz się naprawi
Nie mniej przyznam, że mamy do czynienia z jednostką bardzo inteligentną ( to znaczy ) dobre ukształtowanie mózgu, duży potencjał... Co benzo stępi.
It's not going to be fun.
20 września 2024pomasujplecki pisze:Ja tylko ostrzegę że na tym etapie już uj z odstawiania domowego będzie20 września 2024Quo_Vadis_Domine pisze: @up ja tak mam jak połączę lorki z klonami i wypije mocną kawę, nie mam pojęcia czemu to tak działa ale energii mam tyle że nieraz robiłem porządki do późna w nocy. Pojęcia nie mam czemu akurat ten mix tak działa, może dlatego że mam przewlekły ból mięśni i działanie rozluźniające na to wpływa.
Tolerkę* nie toaletke
To było połączenie lorka 1mg i klona 0.5mg (tak, są tacy co kupuje 0,5 zamiast 2 xd), nie przyjmuje na codzień benzo przerabiałem kiedyś uzależnienie, kilka lat temu, jak eti kosztowało grosze i za duże ilości i co prawda nie wiem jak się ma eti do apetycznych benzo to nadal pamiętam że było niezbyt przyjemnie i staram się używać benzo jak narzędzia do czegoś właśnie niż kiedy źle się czuje. No i znam ludzi co biorą klony codziennie i na litość wszystkich bogów to dla mnie największy argument żeby tego nie żreć.
Po zmianie z wenlafaksyny na fluo i to w w dawce 20 jest serio ok już samo w sobie, ale dołożyliśmy prege bo raz że właśnie brakowało napędu, a dwa że bóle jakieś neuropatyczne mi stwierdzili. Lekko paranoiczny typ osobowości każe mi mieć jakieś benzo w zanadrzu w razie czyjejś śmierci (co ostatnio przerabiałem i było impulsem do podjęcia leczenia psychiatrycznego) żeby się totalnie nie załamać
20 września 2024Detronizator2 pisze: @nieoszukujsiee Mam bardzo podobnie. Ale tyczy się to tylko mniejszy dawek benzo.
Chociaż wolę czasem wrzucić mniejszą dawkę i ogarnąć wszystko w chacie co mam do ogarnięcia, bo inaczej ciężko mi się za to zabrać, a tak to łączę przyjemne z pożytecznym :D
Teraz co prawda rzuciłem tj. ograniczylem się do bardzo rzadkiego b brania ale jakos krócej czuć działanie a tolerka spadła bo się obijam od ścian.
Przestało mi się podobać to benzo syf i zamulacz, lepiej na tolerce się leciała przyjemniej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.