Ze względu na to, że w obecnej chwili na rynku BK (legalnych w PL), brakuje tych wartych zainteresowania liczę, że nie zawiodę sie na 3fmc.
Wszyscy wiedzą, że b-ketony są złe. Opio to prawdziwe dobro tego świata :old:
Coś tam czuć, lekka stymulacja, ale dawkuje sobie skromnie - 5x 50mg w przeciągu paru godzin. Zacząłem koło 13-tej.
Teraz jem sobie obiadek, wchodzi tak sobie, ale wchodzi ;-)
Dzięki dzisiejszej kuracji 3-FMC nie zażyłem dzisiaj kodeiny! yuhu! :D w końcu! I nie mam ciśnienia na nią. Zobaczymy jak to zejdzie i jakie będzie samopoczucie. Ale dokończę obiad i strzelę sobie kolejną kreseczkę - zacnego objętościowo sampla dostałem ;-)
Pozdro.
Dzialanie pozadane znika, wnet robimy sie zmordowani ( ustanie na jednej nodze jest nieosiagalne :-P )
gdy wracamy w trzezwosc, nasze bebenki wychwytuja ultradzwieki :diabolic: ;]
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Czy poci się po tym jak po pente czy ekhkat?
Przecież tego nigdzie nie ma a podobnie działa prawdopodobnie 2-FA które jest dostępne,
ale na pewno nie należy tego wciągać nosem bo żre jakby kwas wlewał.
No ale oczywiście oral działa lepiej jak w każdym innym przypadku. :-D
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.