Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Wiem, że jeszcze mało widziałem, dopiero zaczynam moją karierę z psychodelikami. Ale dopiero ok 10 mg tego cuda połączone z 4 mg 25I-NBOMe pokazało mi o co w tej zabawie chodzi. Można było się położyc na ziemi, mieć w dupie, ze różne robactwo po tobie łazi. A za zamknietymi oczyma podziwiać wizje jak z obrazów Alexa Grey'a. 4-AcO-DMT i homet w chyba już dosyć słusznych dawkach 30 mg nie zbliżyły sie na moment do tego poziomu. O bad tripa było trudno mimo różnych dziwnych przeżyć.Body load prawie żaden. W tej chwili mija 17 godzina od zażycia, a moje otoczenie dalej faluje.
  • 51 / / 0
@hecrop
Zdecydowanie odradzam przyjmować nosem, prawdopodobnie przez to jesteś taki wykończony. Raz próbowałem sniffem 8mg i zarówno bodyload jak i późniejsze samopoczucie było sporo gorsze nawet porównując do dawki 12,5 mg przyjętej oralnie.
Nie polecam, na następny raz zażyj jakieś 10mg jedząc to powinno być ok, albo chociaż spooro lepiej :)
  • 114 / / 0
rpa pisze:
Teoretycznie tak, zwiększając każdego dnia dawkę dwukrotnie - nie wiem czy znalazłby się ktoś na tyle odważny, by spróbować po 3 dniach tripowania dawki rzędu 60-80mg. Na pewno dobrze by się to nie skończyło dla jego zdrowia psychicznego i fizycznego.

no raczej przy wyższych dawkach tzn. powyżej 10mg każdy następny mg to bardzo dużo , między 10 a 15 mg jest kolosalna różnica , sprawdzałem to na sobie bo jestem dosyć długo zaprzyjaźniony już z tym miłym związkiem , jednak najgorzej jest już powyżej 15 mg , próbowałem tylko raz 17,5 z kumplami ale to już było przegięcie (a co dopiero 60... , urwany film , i na 2 dzień pobudka w szpitalu psychiatrycznym lub chuj wie gdzie mózg zaniesie) , każda wkrętka przeradzała się w paranoje %-D , na szczęście w grupie znajomych łatwiej przetrwać :D
  • 4807 / 268 / 0
Dla ciekawych świata podsyłam link z raportem zażycia 70mg oraz 80mg 2C-P. Ciekawe że wg. poszkodowanego sprzedawca źle opisał substancję myląc ją z inną o zdecydowanie wyższym dawkowaniu, a on dwa razy się 'ugotował'. Parodia..

http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=91409

Jak komuś się nie chce czytać lub nie ogarnia języka, przygoda zakończyła się intensywną terapią i cielesnymi torturami. Jak myślę biedak tylko dzięki telefonowi na pogotowie napisał ten tekst.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 430 / 5 / 0
10 mg dla 48 kg babki to dużo nie? O ile zmniejszyć dawkę, 8 mg?
  • 231 / 2 / 0
moja kobieta waży bardzo podobnie i na taką dawkę nie narzekała. Specjalnego nieogaru tez nie było. Po 8 mg natomiast było dość łagodnie.
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
  • 114 / / 0
waga chyba nie ma tu wiele do dawkowania przynajmniej tak mi się wydaje może się myle... :D
8mg to dosyć mało jeśli szukasz porządnych wizuali i w miare ogaru to przekraczaj 10mg wg mnie to taka progowa dawka od której zaczynają się już porządne jazdy , oczywiście mówie tu o stosowaniu oralnym bo innych metod nie próbowałem na bodyload też nie powinieneś narzekać tylko nie radze zbyt dużo jeść przed aplikacją :D
  • 857 / 2 / 0
8 mg to nie jest mała dawka. Mozliwe ze te nowe sorty sa jakies zenione. Jeszcze jak probowalem z Gwynem 2C-P za czasow jak w ogole nie bylo popularne to 8mg nas zmiotlo calkiem powaznie. W niektorych momentach nic nie widzialem przed oczyma tylko jedną wielka kolorowa sciane i az musialem siadac pare razy zeby moc ogarniac.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 5 / 0
Moje 2cp nie chce się rozpuścić w wódce... :nuts: Zostały grudy.

Związek się rozpadł? Domieszki tynku? Teraz nie wiem jak dawkować, nosz kurwa!
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2012 przez Yaishi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 827 / 3 / 0
Spróbuj podgrzewać, jakie masz (docelowe) steżenie? ;-)
Miej dystans
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".