Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Wiem, że jeszcze mało widziałem, dopiero zaczynam moją karierę z psychodelikami. Ale dopiero ok 10 mg tego cuda połączone z 4 mg 25I-NBOMe pokazało mi o co w tej zabawie chodzi. Można było się położyc na ziemi, mieć w dupie, ze różne robactwo po tobie łazi. A za zamknietymi oczyma podziwiać wizje jak z obrazów Alexa Grey'a. 4-AcO-DMT i homet w chyba już dosyć słusznych dawkach 30 mg nie zbliżyły sie na moment do tego poziomu. O bad tripa było trudno mimo różnych dziwnych przeżyć.Body load prawie żaden. W tej chwili mija 17 godzina od zażycia, a moje otoczenie dalej faluje.
  • 51 / / 0
@hecrop
Zdecydowanie odradzam przyjmować nosem, prawdopodobnie przez to jesteś taki wykończony. Raz próbowałem sniffem 8mg i zarówno bodyload jak i późniejsze samopoczucie było sporo gorsze nawet porównując do dawki 12,5 mg przyjętej oralnie.
Nie polecam, na następny raz zażyj jakieś 10mg jedząc to powinno być ok, albo chociaż spooro lepiej :)
  • 114 / / 0
rpa pisze:
Teoretycznie tak, zwiększając każdego dnia dawkę dwukrotnie - nie wiem czy znalazłby się ktoś na tyle odważny, by spróbować po 3 dniach tripowania dawki rzędu 60-80mg. Na pewno dobrze by się to nie skończyło dla jego zdrowia psychicznego i fizycznego.

no raczej przy wyższych dawkach tzn. powyżej 10mg każdy następny mg to bardzo dużo , między 10 a 15 mg jest kolosalna różnica , sprawdzałem to na sobie bo jestem dosyć długo zaprzyjaźniony już z tym miłym związkiem , jednak najgorzej jest już powyżej 15 mg , próbowałem tylko raz 17,5 z kumplami ale to już było przegięcie (a co dopiero 60... , urwany film , i na 2 dzień pobudka w szpitalu psychiatrycznym lub chuj wie gdzie mózg zaniesie) , każda wkrętka przeradzała się w paranoje %-D , na szczęście w grupie znajomych łatwiej przetrwać :D
  • 4807 / 268 / 0
Dla ciekawych świata podsyłam link z raportem zażycia 70mg oraz 80mg 2C-P. Ciekawe że wg. poszkodowanego sprzedawca źle opisał substancję myląc ją z inną o zdecydowanie wyższym dawkowaniu, a on dwa razy się 'ugotował'. Parodia..

http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=91409

Jak komuś się nie chce czytać lub nie ogarnia języka, przygoda zakończyła się intensywną terapią i cielesnymi torturami. Jak myślę biedak tylko dzięki telefonowi na pogotowie napisał ten tekst.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 430 / 5 / 0
10 mg dla 48 kg babki to dużo nie? O ile zmniejszyć dawkę, 8 mg?
  • 231 / 2 / 0
moja kobieta waży bardzo podobnie i na taką dawkę nie narzekała. Specjalnego nieogaru tez nie było. Po 8 mg natomiast było dość łagodnie.
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
  • 114 / / 0
waga chyba nie ma tu wiele do dawkowania przynajmniej tak mi się wydaje może się myle... :D
8mg to dosyć mało jeśli szukasz porządnych wizuali i w miare ogaru to przekraczaj 10mg wg mnie to taka progowa dawka od której zaczynają się już porządne jazdy , oczywiście mówie tu o stosowaniu oralnym bo innych metod nie próbowałem na bodyload też nie powinieneś narzekać tylko nie radze zbyt dużo jeść przed aplikacją :D
  • 857 / 2 / 0
8 mg to nie jest mała dawka. Mozliwe ze te nowe sorty sa jakies zenione. Jeszcze jak probowalem z Gwynem 2C-P za czasow jak w ogole nie bylo popularne to 8mg nas zmiotlo calkiem powaznie. W niektorych momentach nic nie widzialem przed oczyma tylko jedną wielka kolorowa sciane i az musialem siadac pare razy zeby moc ogarniac.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 5 / 0
Moje 2cp nie chce się rozpuścić w wódce... :nuts: Zostały grudy.

Związek się rozpadł? Domieszki tynku? Teraz nie wiem jak dawkować, nosz kurwa!
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2012 przez Yaishi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 827 / 3 / 0
Spróbuj podgrzewać, jakie masz (docelowe) steżenie? ;-)
Miej dystans
ODPOWIEDZ
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.