28 stycznia 2021scuzz pisze: witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jako osoba jeszcze w tym zielona postanowiłem zadać nurtujące mnie pytanie tutaj. Otóż niedługo będę w posiadaniu 1g 3cmc. Pytanie brzmi czy tyle wystarczy żeby ,,kopnęło''? Jak to wygląda z dawkowaniem? Chciałbym poczuć coś mocniejszego, dodatkowo będzie to w formie kryształu i kompletnie nie mam pojęcia jak mam oddzielić interesującą mnie ilość do spożycia i wiedzieć, że to akurat tyle ile chciałem. Jedyne co tak naprawdę wiem to to, że mam zamiar to pokruszyć i zrobić sniffa. Z góry dzięki za odpowiedzi bo nie doszukałem się niestety interesujących mnie informacji na forum:( prawdopodobnie jestem jeszcze zbyt dużą amebą.
Z wszystkiego wydziel sobie, jak wyżej wspomniano 1/10. Klepnie Cię na pewno. :-)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Laczysz w ten sposób zalety obu roa czyli dłuższy peak i namiastkę wjazdu. Plus znacznie mniej tyrasz śluzówkę w nosie, ta w żołądku ma znacznie lepsze warunki do regeneracji.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
06 marca 2021mysteriousboy123 pisze: Pierwszy raz będę próbował 3cmc BIG, ile na pierwszy raz jako dawka i jakiej ilości w sumie nie przekraczać?
Dorzutki można potem po 125 robić :)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.