28 stycznia 2021scuzz pisze: witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jako osoba jeszcze w tym zielona postanowiłem zadać nurtujące mnie pytanie tutaj. Otóż niedługo będę w posiadaniu 1g 3cmc. Pytanie brzmi czy tyle wystarczy żeby ,,kopnęło''? Jak to wygląda z dawkowaniem? Chciałbym poczuć coś mocniejszego, dodatkowo będzie to w formie kryształu i kompletnie nie mam pojęcia jak mam oddzielić interesującą mnie ilość do spożycia i wiedzieć, że to akurat tyle ile chciałem. Jedyne co tak naprawdę wiem to to, że mam zamiar to pokruszyć i zrobić sniffa. Z góry dzięki za odpowiedzi bo nie doszukałem się niestety interesujących mnie informacji na forum:( prawdopodobnie jestem jeszcze zbyt dużą amebą.
Z wszystkiego wydziel sobie, jak wyżej wspomniano 1/10. Klepnie Cię na pewno. :-)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Laczysz w ten sposób zalety obu roa czyli dłuższy peak i namiastkę wjazdu. Plus znacznie mniej tyrasz śluzówkę w nosie, ta w żołądku ma znacznie lepsze warunki do regeneracji.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
06 marca 2021mysteriousboy123 pisze: Pierwszy raz będę próbował 3cmc BIG, ile na pierwszy raz jako dawka i jakiej ilości w sumie nie przekraczać?
Dorzutki można potem po 125 robić :)
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.