28 stycznia 2021scuzz pisze: witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jako osoba jeszcze w tym zielona postanowiłem zadać nurtujące mnie pytanie tutaj. Otóż niedługo będę w posiadaniu 1g 3cmc. Pytanie brzmi czy tyle wystarczy żeby ,,kopnęło''? Jak to wygląda z dawkowaniem? Chciałbym poczuć coś mocniejszego, dodatkowo będzie to w formie kryształu i kompletnie nie mam pojęcia jak mam oddzielić interesującą mnie ilość do spożycia i wiedzieć, że to akurat tyle ile chciałem. Jedyne co tak naprawdę wiem to to, że mam zamiar to pokruszyć i zrobić sniffa. Z góry dzięki za odpowiedzi bo nie doszukałem się niestety interesujących mnie informacji na forum:( prawdopodobnie jestem jeszcze zbyt dużą amebą.
Z wszystkiego wydziel sobie, jak wyżej wspomniano 1/10. Klepnie Cię na pewno. :-)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Laczysz w ten sposób zalety obu roa czyli dłuższy peak i namiastkę wjazdu. Plus znacznie mniej tyrasz śluzówkę w nosie, ta w żołądku ma znacznie lepsze warunki do regeneracji.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
06 marca 2021mysteriousboy123 pisze: Pierwszy raz będę próbował 3cmc BIG, ile na pierwszy raz jako dawka i jakiej ilości w sumie nie przekraczać?
Dorzutki można potem po 125 robić :)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.