Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
propo bunondol jest na białą cz różową recke
Za to plastry są na rece białą i zawierają dobrą ilość bupry(najmocniejsze 40mg/plaster=100tabletek bunondolu0,4mg).
raczej złudne masz nadzieje....bupra nadaje się w sumie tylko do detoxu-działa w huj lipnie jeżeli mieć na mysli działanie narkotyczne-przynajmniej na mnie-choć niektozi pisza ze jest zajebiście-ale większość z tych co tak pisze nie miała styczności z Majką Helem czy Fentem.
Dorzuć do trama kody troche-na czas jakiś powinno pomóc.Albo zrób przerwe-aby mózg miał szanse wyrównać poziomy hormonów(zwłaszcza serotoniny)i tram znów zacznie klepać.
u mnie jeszcze występuje jeszcze skaczący obraz i problemy z schodzeniem,normalne objawy wysokich dawek tramadolu,najlepiej wtedy iść spać ]
To jest trochę wkurwiające i nie wiem jak ktos może mowić o spaniu po tramcu ,raz udało mi się zasnac i normalnie spać ale byłem tak zjebany że zasypiałem na stojąco.
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
musisz zacząć próbować ,najlepszy sen jest wtedy gdy papieros ci się pali na koszulce ,a ty cały myślisz że masz go w ustach :-)
W Niedziele zjadłem 8 rolek 3 piwa do tego i dosyć dózo jarania, i nie chciało mi sie iśc do domu to położyłem sie na łące koło lasu o 8 wieczorem, a potem ludzie jacys szli, ciekawe co sobie myśleli :-D .
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?