Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 125 / 1 / 0
mnie nawet tramal w ilości 1g już nie robi tak jak bym sobie tego życzył zamierzam więc zmixować go z moklo może wtedy euforyczny czar powróci
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Ja temu mojemy kumplowi, co wcześniej pisałem, dałem 300mg trama i 2 rolki i był tak porobiony że hej a jadł pierwszy raz więc na tramal nie trzeba chyba miec receptorów wyrobionych tak jak na kode.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 1 / 0
tramalowi mówię do widzenia bo zupełnie już mnie nie klepię przerzucam się na bupre mam nadzieje że wprowadzi mnie w ekstatyczny nastrój apropo bunondol jest na białą cz różową recke bo mam rozbieżne informacje
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
propo bunondol jest na białą cz różową recke
na czerwoną-na takiej można wypisać smaczniejsze kąski :cheesy: -zresztą huj nie stężenie tej bupry w tych tabsach.
Za to plastry są na rece białą i zawierają dobrą ilość bupry(najmocniejsze 40mg/plaster=100tabletek bunondolu0,4mg).
raczej złudne masz nadzieje....bupra nadaje się w sumie tylko do detoxu-działa w huj lipnie jeżeli mieć na mysli działanie narkotyczne-przynajmniej na mnie-choć niektozi pisza ze jest zajebiście-ale większość z tych co tak pisze nie miała styczności z Majką Helem czy Fentem.
Dorzuć do trama kody troche-na czas jakiś powinno pomóc.Albo zrób przerwe-aby mózg miał szanse wyrównać poziomy hormonów(zwłaszcza serotoniny)i tram znów zacznie klepać.
  • 125 / 1 / 0
bandzior83r dzięki za info spróbuje tego mixu z kodą a co do bupry to chyba skuszę się na te plasterki
  • 125 / 1 / 0
takie pytanko mam miewacie podwuójne widzenie i cz rzuca was na lewo i prawo dodam że te objawy mam po 1g tramala+klony2
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
u mnie jeszcze występuje jeszcze skaczący obraz i problemy z schodzeniem,normalne objawy wysokich dawek tramadolu,najlepiej wtedy iść spać :-)
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
[quote="Hanka"]
u mnie jeszcze występuje jeszcze skaczący obraz i problemy z schodzeniem,normalne objawy wysokich dawek tramadolu,najlepiej wtedy iść spać ]

To jest trochę wkurwiające i nie wiem jak ktos może mowić o spaniu po tramcu ,raz udało mi się zasnac i normalnie spać ale byłem tak zjebany że zasypiałem na stojąco.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
no widzisz ja śpię jak zabity po tramalu tylko dawki też są odpowiedne do tego snu dzisiaj wziąłem w sumie 1,4 grama do tego wypiłem butelkę wina,i o 12 już nie mogłem musiałem się położyć ,przespałem godzinę i idę dalej spać ,wczoraj zaś brałem bupre ,kode i tramal przespałem prawie cały dzień .jedyne co mnie budzi to są pojedyncze wstrząsy one nie należą do najprzyjemniejszych ,własnie one nie pozwalają mi szczeliwie i bezpiecznie spać,a nie biorę nic na przeciw padaczce bo nie mam .sen to samo zdrowie jeszcze gdy się jest zajebanym to podwójne.

musisz zacząć próbować ,najlepszy sen jest wtedy gdy papieros ci się pali na koszulce ,a ty cały myślisz że masz go w ustach :-)
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Mnie trampek pobudza, ale po dobrych paru godzinach działania zaczyna mulic, może też benzo swoje robi.
W Niedziele zjadłem 8 rolek 3 piwa do tego i dosyć dózo jarania, i nie chciało mi sie iśc do domu to położyłem sie na łące koło lasu o 8 wieczorem, a potem ludzie jacys szli, ciekawe co sobie myśleli :-D .
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?