18 czerwca 2023lesdoxem pisze: Ja właśnie jestem formalnie bezdomny, ale leżę sobie na kanapie w moim byłym domku. Zostałem wczoraj wyjebany na zbity pysk jak pies przez koordynatora i zostawił mnie w nocy na ulicy. Wkurwiłem się i poszedłem w tripa, walizki zostawiając przed domem. Załapałem się na jakąś imprezę na plaży z Holendrami, piłem wódkę z jakimiś dziewczynami i chodziłem sobie po wodzie. Ogólnie trauma jak chuj, Polacy tu to są jakieś kurwy dosłownie. Nieliczne wyjątki, mam jednego spoko ziomka tu jedynie. Za granicą Polak Polakowi wilkiem - to najprawdziwsza prawda. Zostałem wyjebany praktycznie tylko za śmiecenie, mam z tym trochę problem. Ludzie tu to są jebani konfidenci. Może dziś uda się tu przespać, na razie sobie tak koczuję i badam teren. Będę szukał innego zakwaterowania, jutro w robocie spróbuję coś ogarnąć. Natrafiłem też wczoraj na Słowaków, jeden mówił po polsku i miałem nadzieję, że to będą spoko ludzie, bo już obiecywał mi nocleg i w ogóle, a okazali się takimi samymi kurwami. Ten tydzień już tutaj pokazał mi, że do ludzi, a szczególnie Polaków za granicą, trzeba podchodzić z rezerwą i nieufnością, bo inaczej się przejedziesz. Nie mówię, że jestem święty, ale mam w sobie coś z człowieka, a tu człowieczeństwo już dawno upadło... Siedzę sobie więc na agencyjnym i czekam na rozwój sytuacji.
święte słowa wszystko co napisałeś to prawda kurwa 1 do 1 bylem ostatnio i przeszedlem to samo az bym Cie kurwa wysciskal za ten komentarz
Współczuję... Bierzcie przykład z tych sytuacji i uważajcie nie tylko na innych, ale i na siebie.
Opowiesz trochę o sytuacji?
15 lipca 2023lesdoxem pisze: @xantiago
Opowiesz trochę o sytuacji?
W połowie kwietnia szybka wizyta w Amsterdamie, jak ktoś bez kontaktów (ale użytkownik tematu) może wytropić dobrego kokosa, bo branie od ludzi ulicy wydaje mi się nikłą szansą na trafienie na coś smacznego
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.